› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2015

Kate Middleton doğum yaptı

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi. Haber İngiltere'de ve dünyada sevinçle karşılandı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ikinci çocuğunu 2 Mayıs Cumartesi günü dünyaya getirdi. Paddington'daki St. Mary's Hastanesi'nde Kate Middleton, yaklaşık 2,5 saat süren bir doğumla bir kız çocuk dünyaya getirdi.

Kate Middleton doğum yaptı

kate middleton prince william bebek kiz dogum

Doğum haberi önce Kraliçe Elizabeth'e ulaştırıldı. Haber hem kraliyet ailesi hem de Middleton ailesi için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Hastaneden yapılan açıklamaya göre 3 kilo 700 gram doğan bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kraliyet ailesinin yeni üyesinin kız doğacağı haberi hem İngiltere hem de dünya basınında heyecanla karşılanmıştı. Uzun zamandır bebeğin adının ne olacağı konuşuluyordu. Charlotte veya Prens William'ın annesi Diana isimlerinden birinin verileceği halk arasında tartışılırken, Kensington Sarayı prensese "Charlotte Elizabeth Diana" isminin verildiğini duyurdu. Cambridge Dükü William ve eşi Kate'in ilk bebekleri 22 Temmuz 2013'te dünyaya gelmişti ve bebeğe George Alexander Louis ismi verilmişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER