› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.01.2016

Kate Middleton editör olmaya hazırlanıyor

Cambridge Düşesi Kate Middleton, dünyaca ünlü online haber sitesi The Huffington Post'ta çocuk psikoloji ile ilgili yazılar yazmaya hazırlanıyor.

Elit duruşu, saç modelleri, şahane stili ve güzelliğiyle her zaman ilgi odağı olan Cambridge Düşsesi Kate Middleton, bu kez yazı yazma yeteneğini konuşturacak. Düşes, dünyaca ünlü online haber sitesi The Huffington Post Gazetesi'nde önümüzdeki Şubat ayında bir gün konuk yazar olarak çocuk psikolojisi üzerine yazılar yazacak. 

 Kate Middleton The Huffington Post'a yazacak

​George ve Charlotte'ın annesi Cambridge Düşesi Kate Middleton, bir süredir eşi Prens William ile birlikte katıldığı eğitim ve çocuk odaklı projelerle biliniyordu. Kensington Sarayı'nın resmi Instagram ve Twitter hesaplarından yapılan duyuruda Cambridge Düşesi'nin konuk editör olarak çocukların akıl sağlığı ve bu konuda ülke genelinde nasıl çalışmalar yapıldığına değineceği açıklandı. Kensington Saray sözcüsü konuyla ilgili şunları söyledi: ''Cambridge düşesi, son yıllarda çocuk psikolojisiyle ilgili konuları çalışma odağı haline getirmişti. The Huffington Post'un bu önemli konuya ışık tutacaklarını öğrendiğinde çok mutlu oldu. Düşes bu alandaki çalışmalarında sektörün önde gelen genç isimleri, ebeveynler ve öğretmenlerden oluşan bir komisyon da görevlendirdi. The Huffington Post ekibinin önümüzdeki ay Kensington Sarayı'na yapacakları ziyareti heyecanla bekliyoruz.''

Konuk editörlük yapacağı gün Cambridge Düşesi Kate Middleton'a The Huffington Post Gazetesi'nden bir grup editör gelip sarayda bizzat eşlik edecek. Kate Middleton'ın bu heyecanlı deneyimi Şubat ayının ortalarında bir gün yaşayacağı belirtildi.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Prenseslikten önce ve sonra Kate Middleton
Hep göz önündeydi, göz önünde olmaya devam ediyor. Son olarak ikiz bebeklerine hamileliğiyle gündeme geldi. Biz de prenseslikten öncesi ve sonrasıyla Kate Middleton’ı incelemeye aldık.

​Prenses Charlotte Elizabeth'in vaftiz töreni
Bugün, Cambridge Dükü Prens William ile Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın kızları, Prenses Charlotte Elizabeth Diana'nın vaftiz töreni gerçekleşti.

​Kate Middleton'ın doğum şekli: Hipnodoğum
Kate Middleton'ın doğum yöntemi olarak hipnodoğumu seçeceği konuşulmaya başlandı. Op. Dr. Nuri Ceydeli, hipnozla doğumu anlatıyor.

Kate Middleton'ın en güzel saç modelleri
Zarif görünümüyle kendine hayran bırakan Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın sağlıkla parlayan gür saçlarını her zaman çok beğeniyoruz. Pudra.com olarak Kate Middleton'ın en güzel saç modellerini bir araya getirdik.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER