› 
 › 
Gazeteport 11.12.2013

Kenan Doğulu: "Düğün yakında"

Kenan Doğulu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Beren Saat ile ilişkisi hakkında konuştu.

Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde konser vermek için gittiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de büyük ilgi gördü. Günlerce konuşulan bir performansa imza atan Doğulu, Azerbaycan'da yayın yapan azvision.com isimli internet sitesine samimi itiraflarda bulundu. Konser vermek için organizasyondan 600 bin Euro aldığını söyleyen ünlü sanataçı, Tarkan'ın Azerbaycan konserinden 500 bin Euro alacağı hatırlatılınca espriyi patlattı: "Evet, ben herkesten daha pahalıya geliyorum!"

Kenan Doğulu:

"DÜĞÜN YAKINDA"
Doğulu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Beren Saat ile ilişkisi hakkında da konuştu: "Evlilik meselesini aile içinde konuşuyoruz. Düğün yakın zaman içinde gerçekleşecek, kısmet." Ünlü şarkıcı; "Beren Saat, 'Benim Dünyam' filminde canlandırdığı karakter gibi günün birinde engelli olursa ilişkinizi sürdürür müsünüz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Bu çok zor bir soru. Eğer sonradan kusurlu olsaydı, onunla ilişkimi devam ettirirdim. Ancak doğuştan kusurlu olsaydı ne yapardım bilemem. Çünkü işin bu tarafını hiç düşünmedim."

"BEN SAHNEDE ÖLECEĞİM"
Sahnede olmayı çok sevdiğini belirten Kenan Doğulu, "Madonna 60 yaşında ve hâlâ sahnede, herkes onu çok seviyor. Şarkıcılık, yaşla ilgili bir meslek değil. Kendinizi sahnede iyi hissediyorsanız ve güzel performans sergiliyorsanız, sahnede kalırsınız" dedi. Doğulu, 20 yıldır sahnelerde olduğunu hatırlatıp ekledi: "Ben ölene kadar sahnede olacağıma inanıyorum. Türkiye'de gündemde kalmak, bu durumu kontrol altında tutmak çok zor. Her zaman gündemde kalmak için çalıştım. En önemlisi hit şarkıları bulabilmek."

"İKİZ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"
Kenan Doğulu, Azeri gazetecilerin çocuğu olacağına dair dedikodularla ilgili sorularından utandığını söyledi: " Öyle bir şey yok. Yıllardır söylediğim gibi; çocuğum olmasını çok istiyorum. Çocukları çok seviyorum. Benim için erkek ya da kız fark etmez. İkizlerim olsun isterdim."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER