› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.10.2011

Kıvanç Tatlıtuğ’u sevme ve sevmeme nedenleri

Bugünlerde herkes onu konuşuyor. Yakışıklılığı, verdiği kilolar ve ortaya çıkardığı baklavaları bir tarafa, hakkını verdiği oyunculuk için de çok takip ediliyor. Sevmeyeni yok değil. Kıskançlıktan diyen de çok, haklı nedeni var diyen de… Kıvanç Tatlıtuğ’a mercekle bakıyoruz.

O, yakışıklılığını kıskanan erkekler, hiçbir zaman ona ulaşamayacağını bilen kadınlar tarafından “Hiç de yakışıklı değil” diye adından söz ettiren biri… Bazılarının onu sevmemek için başka nedenleri de var kuşkusuz. Ama kadınların büyük çoğunluğu ona bayılıyor desek yeridir. Sezar’ın hakkı Sezar’a deyip de hakkını teslim edebilen erkekler de yok değil şu hayatta.

İşin aslı, Kıvanç Tatlıtuğ güzel bir adam. Hele son dizisi “Kuzey Güney” için verdiği 7 kilo ve yapılı vücuduyla seksi de … “Şu baklavalardan bize de 250 gram” diyenlerin Kıvanç’ın vücut yapmadaki azminden ilham aldıkları belli. Ama gerçek şu ki son dizisindeki oyunculuğuyla da kendini bu alanda geliştirmek isteyenlere örnek olmalı.

Tatlıtuğ hakkında olumlu ya da olumsuz pek fazla fikri olmayan, “Kuzey Güney”den önceki işlerinde onu izlememiş olan şu satırların yazarı için de, bundan sonra takip edilesi bir isim artık o.

Beş çocuklu bir ailenin Adanalı sarışını Kıvanç Tatlıtuğ. Doğum yılı 1983. Adana’da yaşadığı yıllarda basketbol oynadığını, tek hayalinin NBA’de oynamak olduğunu biliyoruz bugünden bakınca. Fenerbahçe’de ve Beşiktaş’ta da oynadığını göz önünde bulundurursak, fena bir basketbol oyuncusu olmadığını düşünmekteyiz.

Ama kader ağlarını örüyor bir gün ve Kıvanç, Beşiktaş’ta oynarken sakatlanınca basketbol kariyeri son buluyor. Aslında “kader önündeki ağları yırtıyor” demek daha doğru olur bundan sonrası için. Bu genç yakışıklı, basketbol kariyerini bitirdikten sonra tam manasıyla ‘yırtıyor’ zira.



“Annem fotoğrafımı göndermiş, manken olmuşum”
Ne tesadüf! Bütün güzellik ya da modellik yarışmalarında seçilenlerin hikayesinin aynı olması… Kıvanç’ın da annesi bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanı üzerine oğlunun fotoğrafını şirkete göndermiş ve Kıvanç bundan sonra mankenliğe başlamış.
Umutluyuz, bir gün mutlaka kendi fotoğrafını, sırf kendini beğendiği için kendi elleriyle ajansa gönderen ve seçilen bir güzelle ya da yakışıklıyla karşılaşacağız!

Önce modellik sonra oyunculuk

Kıvanç Tatlıtuğ’un adından söz ettirmesi 2002 yılına denk geliyor. O yılın “Best Model of Turkey” yarışmasında aldığı birincilik ve ardından “Best Model of the World” seçilmesiyle bugünkü kariyerinin tohumlarını atıyor. Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşiyor ve 1,5 yıl orada yaşıyor.

Paris'te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifi alıyor Türkiye’den ve bunları değerlendirmek için Türkiye'ye dönüyor sonunda.
Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi aldığını biliyoruz.

Duygusal ve acımasız Kuzey

İlk olarak 2005 yılında “Gümüş” dizisinde oynadığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiriyor. Ardından “Menekşe ile Halil” ve “Amerikalılar Karadenizde 2” gibi yapımlarda yer alıyor. Asıl büyük çıkışı Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan “Aşk-ı Memnu”da Behlül karakteri ile yapıyor. 2010'da kısa bir süre oynadığı “Ezel” dizisindeki Sekiz rolüyle akıllarda yer ediniyor.

Ama oyunculukta çok iyi seviyeye geldiğini düşündüğümüz asıl işi “Kuzey Güney” dizisi oluyor. Bu dizi için, usta tiyatrocu İpek Bilgin’den ders aldığını söylemekte yarar var. Mahallenin bıçkın delikanlısı, biraz deli, biraz duygusal, biraz da acımasız Kuzey rolünün hakkını veriyor doğrusu.






Çok mu çok oluyorsun Kıvanç?
Reklamların da aranan yüzü Kıvanç Tatlıtuğ. Bir içecek reklamı ve jean reklamıyla akılda kaldı en çok. Doğrusu halen gösterilen jean reklamındaki Kıvanç’ın seksapeline kadınlar hayran!

Doğrusu o da bu hayran kitlesinin farkında gibi. Kendini bir marka olarak görüyor belli ki. Haklı mı haksız mı bilemeyiz, ama bir dedikoduyu paylaşalım sizinle.

Oynadığı bir reklamın çekimlerinde kendisinden üçüncü tekil kişi gibi bahsettiği ve “Kıvanç Tatlıtuğ böyle yapmaz!” gibi karşı çıkışlarıyla reklam ekibini biraz üzdüğünü duyduk. Eh, bu kadar hayran kitlesi oluşturup da egonun şişmemesi mümkün olmazdı galiba.

Kıvanç’ın Arap baharı
Baksanıza hayran kitlesi sadece Türkiye’de değil, sınırların dışına da taştı. “Gümüş” ve “Aşk-ı Memnu” dizileri pek çok Arap televizyonunda izlenme rekorları kırdı. En son İsrail’de de "Menekşe ve Halil" dizisiyle Kıvanç Tatlıtuğ rüzgarı estiğini öğrendik.

Arap dünyasının Kıvanç Tatlıtuğ takibi sonucu, geçtiğimiz günlerde Mısır'dan yayın yapan El Hayat Televizyonu'nun bazı Türk kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Tatlıtuğ'un kimliği belirlenemeyen bazı kişilerin saldırısı sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü. Hal böyle olunca Arap gazeteciler de Kahire'de görevli Türk gazeteciler ve Mısır'ın Ankara Büyükelçiliği'nden konuyla ilgili bilgi almaya çalıştılar.

Neyse ki bu sadece bir asparagastı. Kıvanç Tatlıtuğ gayet sağlıklı ve karnındaki baklavalar ile mavi gözlerinden duygusallıkla karışık acımasızlık fışkırtarak Kuzey’e hayat veriyor. Bize de her çarşamba ekran karşısına geçip “Kuzey Güney”i izlemek düşüyor.

Melike Tümer

Kıvanç Tatlıtuğ'un en seksi ve en özel pozlarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2