› 
 › 
Gazeteport 22.05.2013

Kristen Stewart ve Robert Pattinson ayrıldı

'Alacakaranlık' filminin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson aldatma skandalının ardından 4 yıllık ilişkilerini sonlandırdı.

ABD'de yayın yapan haftalık magazin dergisi People, 'Twilight – Alacakaranlık' filminin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın yaklaşık 4 yıldır devam eden ilişkilerinin sona erdiğini yazdı.

Kristen Stewart ve Robert Pattinson ayrıldı
Getty Images Turkey

Ayrılığın, kısa bir süre önce Stewart'ın Pattinson'ı yine aldatmış olabileceği haberleri üzerine gerçekleşmiş olabileceği düşünülüyor. İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre çifte yakın bir kaynak ikilinin ilişkilerini bitirdiğini ve yakında bununla ilgili bir açıklama da yapacaklarını kaydetti. Bu ayrılığın geçici olabileceğini de belirten kaynak, Stewart'ın Pattinson ile birlikte yaşadıkları evden ayrılarak arkadaşında kaldığını ifade etti.

Stewart, kısa bir süre önce 27. yaşını kutlayan Pattinson'ın doğum gününe de katılmadı. Bir arabanın içinde oldukça üzgün bir şekilde görüntülenen Stewart, Pattinson'la birlikteyken evli yönetmen Rupert Sanders'la öpüşürken yakalanmıştı.

23 yaşındaki güzel oyuncu kısa bir süre önce de Los Angeles'ta Sanders'a benzeyen bir adamın otomobiline binerken görüntülenmişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER