› 
 › 
Radikal 01.12.2011

Lady Gaga çok yalnız

Şarkıları ve özgün tarzıyla milyonları peşinden sürükleyen şarkıcı, "Bir erkekle mutlu olmanın ne demek olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

Albümleri milyonlar satan ünlü şarkıcı Lady Gaga müzik kulağının özel ilişkileri söz konusu olduğunda işe yaramadığını ve ömür boyu bekarlığa mahkum olduğu konusunda dert yandı.

Lady Gaga çok yalnız

Vanity Fair dergisinin ocak sayısına kapak olan Lady Gaga, “Hiçbir zaman bir âşığım tarafından gerçekten değer görmedim. Bir erkekle mutlu olmanın ne demek olduğunu bilmiyorum” diye konuştu. Lady Gaga, ‘Vampir Günlükleri’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Taylor Kinney’e aylardır ‘bağımlı’ olduğunu söyledi. Vanity Fair için çarpıcı pozlar veren Gaga, “Aşklarım pek çok vaatle başlasa da pek azı gerçekleşiyor” dedi.

Kendi alanlarında yaratıcı insanlarla ilişkiye başladığını söyleyen Gaga, başta olağanüstü derecede olan çekicilik sona erdiğinde sevgililerinin ondan nefret ettiklerini anlattı. “Ne kadar da romantik! Yüzüğü takacaksın ve her şey güzel olacak!” diyen multimilyoner Gaga, “Ben kendime yüzük alırım” diye isyan etti.

Luc Carl ile nişanlanması beklenen Gaga, mayısta Graham Norton Show’da bir erkek arkadaşı olmadığını, ilişkilerinin geçen sene temmuzda bittiğini açıklayıp ardından “Onu sevdiğim gibi kimseyi sevmedim” itirafını eklemişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER