› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2015

Loulou de la Falaise Pera Palace'da tanıtıldı

Yves Saint Laurent'in efsanevi ilham perisi olarak tanınan ünlü mücevher tasarımcısı Loulou de la Falaise'in hayatını anlatan Loulou de la Falaise adlı kitap, Pera Palace Hotel Jumeirah ve İstanbul'74'ün ev sahipliğinde moda ve sanat dünyasına tanıtıldı.

Beyoğlu'nun tarihi dokusunu yaşatan Pera Palace Hotel Jumeirah, İstanbul'74 işbirliğinde düzenlediği Loulou de la Falaise kitap sunumuyla moda dünyasının ünlü isimlerini bir araya geldi. Yves Saint Laurent'in efsanevi ilham perisi olarak tanınan ünlü mücevher tasarımcısı Loulou de la Falaise'in hayatını anlatan aynı adlı kitap, Pera Palace Hotel Jumeirah Genel müdürü Pınar Kartal Timer ve İstanbul'74'ün kurucu ortağı Demet Müftüoğlu Eseli ev sahipliğinde moda ve sanat dünyasına tanıtıldı.

Loulou de la Falaise kitap tanıtım davetine katılan ünlü isimleri görmek için galerimize tıklayın.

Kitabın editörleri Ariel de Ravenel ve Natasha Fraser-Cavassoni'nin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlik, Özlem Güsar'ın moderatörlüğünde sunuldu. Otelin özel bir çay saatinde gerçekleştirdiği davete cemiyet hayatından birçok tanıdık sima katılırken, sohbetler lezzetli ikramlar eşliğinde devam etti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2