› 
 › 
Pudra.com 21.05.2012

Madonna konserine bilet kazanma şansı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın 7 Haziran'da Türk Telekom Arena Stadyumu’nda vereceği konsere bilet kazanmak için Smirnoff'un Twitter, Pinterest ve Facebook sayfalarını takip etmeniz gerekiyor.

Smirnoff, pop ikonu Madonna’nın 7 Haziran akşamı Türk Telekom Arena Stadyumu’nda vereceği konser öncesinde, Twitter ve Pinterest üzerinden bilet dağıtmaya devam ediyor. Smirnoff’un resmi Twitter hesabında Madonna ile ilgili sorulan sorulara doğru cevapları, belirlenen saat aralıklarında verecek 16 kişi ile Pinterest’te en sevilen Madonna pinboard’unu yapacak 4 kişi Madonna konserine bilet kazanacak.

Madonna konserine bilet kazanma şansı!

Yalnızca 24 yaşından büyüklerin katılabildiği yarışmada, Smirnoff’un resmi twitter hesabında 14 - 28 Mayıs tarihleri arasında takipçilere Madonna biletleri dağıtılacak. Madonna ile ilgili soruları RT yapıp, belirlenen saat aralıklarında doğru yanıtlayan yarışmacılar, 7 Haziran’da gerçekleşecek muhteşem konsere bilet kazanacaklar.

Smirnoff’un sevenlerine bilet kazandıracağı bir diğer sosyal paylaşım sitesi ise Pinterest. Katılımcılar 28 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında, kendi Pinterest hesaplarından Madonna’yı anlatan pinboardlar meydana getirecekler. Diledikleri kadar pinboard yaratıp Smirnoff’un Facebook sayfasına yükleyecekler. Smirnoff jürisinin en çok beğendiği 4 pinboard sahibi birer Madonna bileti kazanacak.


Etiket: konser, madonna
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER