› 
 › 
Pudra.com 01.02.2012

Magazin basını Hülya Avşar'dan vazgeçemiyor

Ocak ayının en medyatik ünlüler listesinde Hülya Avşar bir numaradaki yerini koruyor. Listenin ikinci sıraya yükselen sürpriz ismi ise Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo oldu.

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), Ocak 2012'de medyada en fazla öne çıkan ünlüler raporuna göre yıllardır magazin dünyasının yıldızı sönmeyen ismi Hülya Avşar, ayın en çok konuşulan ismi oldu. İş adamı Mehmet Dereli ile biten ilişkileri hakkında basında oldukça yer alan Avşar, yeni yılın ilk ayında 3 bin 150 adet haber ve yazıya konu edilerek, medyatikliğini korudu.

Magazin basını Hülya Avşar'dan vazgeçemiyor

Bonomo'nun Eurovision şöhreti
En medyatik ünlüler listesinin sürpriz isimlerinden biri, 57. Eurovision Şarkı Yarışması'na Türkiye'nin adayı olarak seçilmesi üzerine şöhret basamaklarını hızla tırmanan Can Bonomo oldu. Gerek giyimi gerekse kliplerindeki içeriklerle kendine has bir tarzı olduğu gözlenen Bonomo, daha önce sadece belirli bir kesim tarafından takip ediliyordu. 38. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” seçilen 25 yaşındaki sanatçı, damga vurduğu Ocak ayında toplam 2 bin 835 haber/yazı ile medyanın yakın markajındaydı.

İmparator liderliği kaptırsa da zirveyi bırakmıyor
İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylardaki liderliğini Hülya Avşar’a kaptırarak 3. sıraya geriledi. Uğradığı silahlı saldırıdan sonra eski sağlığına kavuşan Tatlıses, basın mensuplarının karşısına yeniden çıkmaya başladı. 2012 yılı içerisinde tekrar çocuk sahibi olma arzusunu medya ile paylaşan imparator, yılın ilk ayında 2 bin 465 haber ve yazıda yer aldı.

Acun yine üst sıralarda
Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği başarılı yarışma programlarıyla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı, abisinin sahibi olduğu Anatomica Kulak Burun Boğaz Hastanesi’nin açılışında “O Ses Türkiye” jüri üyeleri ile birlikte bulunmasıyla da basının ilgisini çekti.

Cem Yılmaz kız istedi
Ahu Yağtu ile devam eden birlikteliklerini evliliğe taşıma kararı alan Cem Yılmaz, İzmir’de kız evini ziyaret ederek ebeveynlerin onayını aldı. Medyanın yoğun ilgi gösterdiği kız isteme gecesinden mutlu ayrılan ünlü şovmen, MTM'nin raporuna göre, ay boyunca bin 950 adet haber ve yazıda yer aldı.

Azer Bülbül hayranlarını üzdü
Bir otel odasında ölü bulunması ile büyük şok yaşatan Azer Bülbül, gizemli ölümü ile ilgili haberlerle medyada yankı uyandırdı. Cenazesinde izdiham yaşanan Bülbül, medyada bin 543 haber ve yazı ile yer aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER