› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.07.2014

Mehmet Günsür'ün yeni imajı

Mehmet Günsür yeni filmi "Unutursam Fısılda" için imaj değiştirdi. 70'li yılların stilini yansıtan imajıyla Mehmet Günsür hayranlarını şaşırttı.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı 'Şehzade Mustafa' karakterinin öldürülmesinden sonra yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür'den haber alamaz olmuştuk. Bugün yakışıklı oyuncunun başka bir film için hazırlandığını öğrendik. Saçlarını uzatıp, sakallarını kesen Mehmet Günsür, Çağan Irmak'ın yeni filmi "Unutursam Fısılda" için imaj değiştirmiş.

Mehmet Günsür'ün yeni imajı

Çağan Irmak'ın hem hikayesini hem de senaryosunu yazdığı "Unutursam Fısılda"da 'Tarık' karakterini canlandıran Mehmet Günsür, sinemaseverlerin karşısına bambaşka bir rolle çıkmaya hazırlanıyor. 1970’li yıllarda birbirlerine âşık iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmde Mehmet Günsür, gitarıyla şarkılar da söyleyecek.

mehmet gunsur unutursam fisilda film imaj

Bugün basına sunulan filmin fotoğraflarında yakışıklı oyuncu İspanyol paça beyaz pantolonu, sivri yakalı siyah gömleği ve geniş yakalı, beyaz ceketiyle 70'li yılların stilini tam olarak yansıtıyor. "Unutursam Fısılda" filminde Mehmet Günsür Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bürsin ve Işıl Yücesoy gibi isimlerle birlikte rol alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER