› 
 › 
24.10.2018

Meme kanserinde ünlü isimlerin desteği ile kontrol sende!

Düzenli meme kontrolünün önemini hatırlatan Elim Sende hareketi ünlü isimlerin desteğiyle kadınları daha sağlıklı bir yaşama davet ediyor!

İZLE: EL İLE MEME MUAYENESİ👇 
Nestlé Nesfit, sosyal medyada başlattığı “Elim Sende” hareketiyle kadınlara, kendi kendilerine kontrollerini yapabileceklerini ve erken teşhise imkan tanıyan bu kontrolün ileride ortaya çıkabilecek sorunlar karşısında hayat kurtaracak kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.

Meme kanserinde ünlü isimlerin desteği ile kontrol sende!
 
Mehmet Turgut’un fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdiği, Burcu Kıratlı, Mine Tugay,  Sedef Avcı, Tanem Sivar, Zeynep Beşerler ve Zeynep Tosun gibi isimlerin katılım gösterdiği kampanyada ünlüler, ufak dokunuşların hayat kurtaracak kadar önemli olduğunu vurgularken tüm kadınların da düzenli meme kontrolü yapmaları adına çağrıda bulunuyor.

Konu meme sağlığı olduğunda ufak dokunuşlarla büyük değişimler sağlamak mümkün hale geliyor. Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği Kontrol Sende kampanyasıyla, kadınlara erken tanı ve tedavi şansı veren Nesfit’in, ünlü isimlerin de destek verdiği kampanyası aracılığıyla yüzbinlerce kadına meme sağlığının önemi anlatılıyor.
 
Kontrol Sende kampanyasına destek olan ünlüler kampanyayla ilgili şunları söyledi:
 
Burcu Kıratlı
 
Burcu Kıratlı

Pembe kurdele dendiğinde tüm kadınlar bilir ki Meme Kanseri Farkındalık Ayı başlamıştır. Çok hassas olduğum bir konu olmasına rağmen erken teşhisin anahtarı olan elle muayenemi yapmak çoğu zaman aklımdan çıkabiliyor. Pembe Kurdele hareketiyle ben de kadınlara sesleniyorum ve #ElimSende diyorum. Unutmayın, konu meme sağlığı olduğunda ufak dokunuşlarla büyük değişimler sağlamak mümkün!
 
Mine Tugay
 
Mine Tugay

Meme kanserinde erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu bilsek de elle muayene yapmayı çoğu zaman unutuyoruz. Bu yüzden bu hatırlatmayı elden ele uzatalım ve diyelim ki, ben elle muayenemi yaptım #KontrolSende! Siz de Nesfit’in Memeder’e destek olmak adına hazırladığı pembe kurdeleli ürünlerinden alarak binlerce kadına destek olabilirsiniz.
 
Sedef Avcı
 
Sedef Avcı

Ekim ayı, Meme kanseri farkındalık ayı, biliyorsunuz… Elle meme kontrolü yapmak meme kanserinin erken teşhisinde son derece önemli bir konu. Her şey yolunda diyerek devam edebilmek için düzenli aralıklarla kontrol etmek gerekiyor. Ben ara sıra unutsam da bu kampanya ile bir kez daha hatırladım. Hadi, sıra sizde! #ElimSende
 
Tanem Sivar
 
Tanem Sivar

Meme sağlığı konusunda bilinçlenmek için düzenli meme kontrolünün önemli bir değişim yarattığını biliyor muydunuz? “Pembe Kurdele” hareketi meme kanserine karşı farkındalık çalışmalarını yeni bir boyuta taşıyor ve kadınlara her ay kendi kendilerine muayenelerini yapmaları için hatırlatmada bulunuyor. Ben de onlara katıldım ve #ElimSende dedim! Nesfit’in Memeder’e destek olmak adına ürettiği pembe kurdeleli paketleri alarak başka kadınlara da destek olabilirsiniz.
 
Zeynep Beşerler
 
Zeynep Beşerler

Meme kanserinde erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu biliyorum, Bu ayki kontrolümü yaptım, artık içim daha rahat! Siz de sevdiğiniz bir arkadaşınıza elle kontrolün önemini hatırlatın ve ona #ElimSende deyin!
 
Zeynep Tosun
 
Zeynep Tosun

Meme kanserinde erken teşhis oldukça önemli ve hayati bir konu... Herkes sevdiklerini bu konuda uyarsa ne kadar güzel olurdu! Biz kadınlar #ElimSende diyerek Pembe Kurdele hareketini başlatalım ve sevdiğimiz, hayatımızda bulunan diğer kadınlara elle meme kontrolü yapmayı hatırlatalım!
 
Her Nesfit paketiyle bir kadın daha meme sağlığı konusunda bilinçleniyor!
 
Elim Sende

Nesfit, dünyada 9, Türkiye’de ise 5 yıldır “Pembe Kurdele” hareketi kapsamında yürüttüğü meme kanserine karşı farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 10,000 kadına erken tanı ve tedavi imkanı sunan Nesfit, kadınların kendilerini kontrol etmelerinin önemini vurguladığı #KontrolSende hareketini bu yıl sosyal medyaya taşıyarak farklı bir boyut kazandırdı. Nesfit, sosyal medya kampanyasıyla meme kanseri ile mücadele kapsamında kadınlarda erken teşhisi teşvik edecek bir davranış değişikliği yaratmayı hedefliyor. Bu amaçla başlatılan #ElimSende hareketi,  kadınlara her ay kendi kendilerine muayenelerini yapmaları için hatırlatmada bulunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER