› 
 › 
Habertürk 06.02.2014

Meryem Uzerli masaya yumruğunu vurdu!

Doğuma sayılı günü kalan Meryem Uzerli, bebeğin babasını veto eden ailesine rest çekti. Can Ateş'e kızını göstermek istiyor.

Anne olmak için gün sayan Meryem Uzerli, kendisini terk eden sevgilisi ve bebeğinin babası Can Ateş'e kızını göstermeye sıcak bakıyor. Ancak Uzerli'nin ailesi, Ateş'in kesinlikle Almanya'ya gelmesini istemiyor.

Meryem Uzerli masaya yumruğunu vurdu!

Sevgilisi Can Ateş tarafından terk edildikten sonra Almanya'ya dönen ve hamile olduğu ortaya çıkan Meryem Uzerli, doğum için artık gün sayıyor.

Güzel oyuncu bir yandan da bebeğini görmek için Almanya'ya gidecek olan eski sevgilisi Can Ateş'le ailesi arasında ortaya çıkacak gerilimin stresini yaşıyor. Çünkü Uzerli'nin ailesi, özellikle de kız kardeşi Canan Uzerli, Ateş'in kesinlikle Almanya'ya gelmesini istemiyor.

Meryem Uzerli, kardeşi Canan'ın karşı çıkmasına ve "Onun yüzünden neler çektin? Gelmesin, kızına biz yeteriz" demesine rağmen, eski sevgilisi Can Ateş'in Almanya'da doğum sırasında yanında olmasına onay verdi.

Türkiye'deyken "Muhteşem Yüzyıl"da canlandırdığı "Hürrem" karakteriyle büyük beğeni kazanan güzel oyuncu, ailesinin bu tavrına, "Can, kızımın babası. Onu engelleyemem. Bebeği görmek onun da hakkı" diyerek karşı çıktı.

Uzerli, kızının babasının Almanya'da bulunmasına onay verse de ailesini henüz bu konuda ikna edemedi.

Zafer Akbaş / Habertürk


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER