› 
 › 
Pudra.com 06.02.2012

Meşgul ettiğimiz için özür dileriz

Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ, ayrıldıklarını duyurarak, ayrılık sebepleriyle ilgili yalanlama yaptılar ve özel hayatlarıyla gündemi meşgul ettikleri için özür dilediler.

Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti ayrıldı. Kıvaç Tatlıtuğ'un iş yoğunluğundan dolayı sürekli huzursuzluk çıkardığı iddia edilen Azra Akın, ayrılık nedeni hakkında basında çıkanların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Meşgul ettiğimiz için özür dileriz

İkilinin ortak açıklaması şöyle:

“Yaşamımızda pek çok önemli konu varken özel hayatımızla ilgili kimseyi meşgul etmek istemeyiz. Ancak bizler kamuoyuna mâl olmuş kişiler olarak tercihimiz olmadığı halde ilişkimizi gözler önünde yaşıyoruz. Bu sebepten yaşadıklarımızın bize özel bölümleriyle ilgili, hayatımızın hiçbir aşamasında olmayan kişiler tarafından gerçeği yansıtmayan yorumlar yapılabiliyor. Hayatlarımızın toplamda sekiz yılını birlikte geçirdiğimiz ve birbirimiz için çok değerli olduğumuz için medyada çıkan haksız değerlendirme ve yorumlara bir cevap vermek istedik.
Bizim tarafımızdan söylenmemiş hiçbir sebep, ayrılık sebebimiz değildir. Özelimizle meşgul ettiğimiz herkesten tekrar özür dileriz.”

Uzun süre ilişki yaşadıktan sonra 2008’de yollarını ayıran ve tekrar bir araya gelen Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ, birlikte sekiz yıl geçirmişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER