› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.06.2016

Yeni trend: Mezuniyet kınası

Son zamanlarda ortaya yeni bir akım çıktı; mezuniyet kınası.. Peki nedir bu kına olayı. Detaylar haberimizde.

Haziran ayının gelmesiyle son sınıf öğrencilerini mezuniyet telaşı sardı. Önceki yıllarda diploma töreni ve partiyle taçlandırılan mezuniyetler, yeni bir trendin etkisinde... Son günlerin popüler eğlencesi mezuniyet kınası! Instagram'da çokça paylaşılmaya başladığı için dikkatimizi çeken mezuniyet kınası nedir? Mezuniyet kınası nasıl yapılır? Biraz araştırdık.

Yeni trend: Mezuniyet kınası

Uzun süren lise veya üniversite maratonunun ardından mezun olan kızlar kendi aralarında bir eğlence düzenliyor. Katılım sayısına göre bazen evde bir araya geliyorlar ya da katılımcı sayısı çoksa o geceye özel olarak bir mekan kiralıyorlar. Normal bir mezuniyet eğlencesine hazırlanır gibi mezuniyet elbiselerini giyiyorlar. Mezuniyet kınasında, gelenekselleşen kına gecelerimizde neler yapılıyorsa, aynısını yapıyorlar. Tabii tek bir eksikle... Gecede gelin adayı olmuyor. Herkes birbirine kına yakıp dans ederek, şarkı söylüyor. Pastalar kesilip, bol bol fotoğraf çekildikten sonra herkes evine...

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Mezuniyetinizde kına yakmak ister misiniz? Organizasyon firmaları mezuniyet kınalarına özel olarak mumlar, kına hediyelikleri, şekerlemeler, konuşma balonları, hatıra fotoğrafı çerçeveleri bile hazırlamış. Bu özel günü hiç unutamayacağınız bir eğlenceye dönüştürmek için biraz yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Çok güzel şeylerin çıkacağına eminiz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER