› 
 › 
Pudra.com 10.08.2011

Nestle'den bebek maması açıklaması

Son günlerde "Nestlé P'tit Pot Recette Banana" (bebekler için muzlu kavanoz maması) ile ilgili artan tüketici yorum ve görüşleri üzerine Nestlé Türkiye, açıklamaya yer verdiği bir mikro web sayfası oluşturdu.

Son günlerde sosyal ağlarda birçok kişi tarafından paylaşılan "Nestlé P'tit Pot Recette Banana" (bebekler için muzlu kavanoz maması) ile ilgili artan tüketici yorum ve görüşleri üzerine Nestlé Türkiye, aileleri bilgilendirmek için www.nestlebebekmamasi.com adlı bir mikro web sayfası oluşturdu.

Nestle'den bebek maması açıklaması

Bu sayfadaki duyuruda Nestle Türkiye şöyle bir açıklama yaptı:

29 Haziran 2011 tarihinde Nestlé Fransa, "Nestlé P'tit Pot Recette Banana" (bebekler için muzlu kavanoz maması) adlı ürününün bir partisini gönüllü olarak pazardan geri çekme kararı almıştır. Söz konusu geri çekme önlem amacıyla yapılmış olup, yalnızca Fransa'da satışa sunulmuş bir parti ürünü kapsamakta, Nestlé'nin diğer ülkelerdeki ürünleri veya diğer bebek mamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ayrıca, Nestlé 2009 yılından bu yana Türkiye'de bebek maması ürünü satışı yapmamaktadır. Dolayısıyla tüketicilerimizin elinde değiştirmeleri veya kontrol etmeleri gereken herhangi bir Nestlé ürünü bulunmamaktadır.

Her zaman olduğu gibi Nestlé için ürünlerinin kalitesi ve güvenliği birinci öncelik teşkil etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,

Nestlé Türkiye


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER