› 
 › 
Pudra.com 08.10.2012

Nil’den film gibi klip

“Ben Buraya Çıplak Geldim” albümündeki “He-man” şarkısı için klip çeken Nil Karaibrahimgil, ünlü oyuncu Birol Ünel ve Danimarkalı aktör Rudi Kohnke ile kamera karşısına geçti.

Nil Karaibrahimgil, “Ben Buraya Çıplak Geldim” albümündeki “He-man” şarkısı için ünlü oyuncu Birol Ünel ve Danimarkalı aktör Rudi Kohnke ile kamera karşısına geçti. Nil Karaibrahimgil’in Hollywood filmlerini aratmayan tattaki kısa film klibi 15 Ekim Pazartesi günü Turkcellmuzik.com.tr’de, 16 Ekim Salı günü tüm müzik kanallarında yayında olacak.

Nil’den film gibi klip

Hollywood yapımı mafya filmlerini aratmayan klipte, Karaibrahimgil’e mafya babası rolüyle ünlü oyuncu Birol Ünel ve boksör sevgili rolüyle Danimarkalı yakışıklı aktör Rudi Kohnke eşlik ediyor. Klibin yönetmenliğini ise İzlandalı usta yönetmen Thor Saevarsson üstleniyor. Nil Karaibrahimgil’in sevdiğine olan abartılı aşkını anlattığı şarkının klibinde bu aşk, ‘kaybeden kadın’ figürüyle, ironik şekilde işleniyor.

Film gibi klip
Klipte sergilediği kadınsı ve feminen tarzıyla, yepyeni ve bilinmeyen bir yanını ortaya çıkaran Nil Karaibrahimgil, mafya babasının zorla elde ettiği ancak bir boksörle aşk yaşayan kadını canlandırıyor. Aşk, tutku ve maceranın bir araya geldiği klipte, bu aşka göz yuman ve aldırış etmeyen mafya babası, boksörün oynadığı maçı kaybetmesi ile bahisten kazanacağı paranın peşindedir. Aşkın, saflığın ve gururun işlendiği klipte boksör, maçı kaybetmediği takdirde aşkının öleceğini bile bile erkeklik gururuna yenik düşerek maçı kazanır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER