› 
 › 
Radikal 16.07.2012

Olimpiyatlar öncesi erkekler soyundu

Londra'da düzenlenecek 2012 Olimpiyatları'na sayılı günler kala, magazin dergilerine soyunan erkek sporcu sayısındaki artış dikkat çekiyor.

Olimpiyatlar öncesi yüzme rekortmeni Michael Phelps ve İngiliz cimnastikçi Louis Smith’den sonra İngiliz milli hokey takımı da, müsabakalar öncesi hem hokeyin seksi bir spor olduğunu kanıtlamak hem de prostat kanserine karşı farkındalık yaratmak için çıplak poz verdi.

Olimpiyatlar öncesi erkekler soyundu

Cosmopolitan dergisi için gerçekleştirilen çekimlerde takımın kalecisi George Pinner, çekimlerin eğlenceli olduğunu, ancak bundan daha önemlisi bir amaç uğruna böyle bir girişimde bulunduklarını söyledi.

“Kariyerim için vücudum ve sağlığım çok önemli” diyen Pinner buna göre dikkatli yaşadığını ve sağlığına özen gösterdiğini ekledi. Çekimler, prostat kanserine karşı mücadele eden ve erkek üreme sağlığıyla ilgili çalışmalar yapan "Everyman" fonu için gerçekleştirilirken, kampanyanın sözcüsü sadece İngiltere genelinde her yıl on bini aşkın erkeğin prostat kanserine yakalandığını ifade etti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER