› 
 › 
Pudra.com 05.03.2014

Oscar'ın rekor kıran selfie pozu reklam çıktı!

86. Oscar Ödül Töreni'ne damgasını vuran ve kısa sürede 2 milyondan fazla paylaşılan 'selfie' pozunun, Samsung'un viral reklam projesi olduğu tahmin ediliyor.

2 Mart'ta düzenlenen 86. Oscar Ödül Töreni'ne damgasını vuran, komedyen Ellen DeGeneres'in ünlü oyuncularla çektiği selfie pozunun elektronik devi Samsung'un viral reklam projesi olduğu öne sürüldü.

Oscar'ın rekor kıran selfie pozu reklam çıktı!

The Wall Street Journal Türkiye'nin haberine göre, tören sunucusu Ellen DeGeneres'in Brad Pitt, Meryl Streep, Kevin Spacey ve Jennifer Lawrence ile selfie fotoğraflarını çekmeleri için aktör Bradley Cooper'a Samsung Galaxy Note 3 uzatması spontane değildi.

Samsung ile Starcom MediaVest'in sponsorluk anlaşmasının bir parçası da Galaxy akıllı telefonun törene entegre edildiği iddia edildi.

Landor Associates Yönetici Direktörü Allen Adamson konu hakkında, "Samsung'un şahane bir reklamı oldu. Ellen'ın selfie'si tüm reklamlardan daha etkili olacak" açıklamasını yaptı. Samsung, ABC ile yaptığı reklam anlaşmasının finansal detaylarını vermekten kaçınırken Kantar Media, reklam verenlerin bu yıl 30 saniye için yaklaşık 1.8 milyon dolar ödediklerini tahmin ediyor.

Bu hesaba göre Samsung bu yıl reklam için 18 milyon dolar ödemiş oluyor. Böylece şirket, Kantar'a göre, 2009'dan bu yana reklamlar için 24 milyon dolarlık harcama yapmış oldu.

86. Oscar Ödül Töreni'nin en ilginç anlarını haberimizden okumak için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER