› 
 › 
Pudra.com 14.11.2011

Oscar Onur Ödülleri verildi

2011 Oscar Onur Ödülleri'nin sahipleri James Earl Jones, Oprah Winfrey ve Dick Smith oldu.

Her yıl sinema sanatlarına büyük katkıda bulunan kişilere Oscar Onur Ödülü veren Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi bu yılın Oscar Onur Ödülleri'ni de sahiplerine ulaştırdı. Ünlü aktör James Earl Jones ile ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Oprah Winfrey ile Hollywood'da "makyajın büyükbabası" olarak tanınan Dick Smith ödüllerini aldılar.

Oscar Onur Ödülleri verildi

Star Wars film serisinde Darth Vader'e sesini veren Jones, 50'den fazla filmde rol almış ve 1971 yılında "The Great White Hope" adlı filmdeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Los Angeles'taki törende Oprah Winfrey'e, vakfının düzenlediği hayır işleri için Jean Hersholt Yardımseverlik Ödülü verildi. 1985 yılında Steven Spielberg'in "The Color Purple" adlı filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday olan Winfrey, 2007 yılında Güney Afrika'da kızlar için bir okul açmıştı.

1984 yılında "Amadeus" filmi ile En İyi Makyaj Oscarı'nı kazanan Dick Smith de "The Exorcist", "Taxi Driver" ve "The Deer Hunter" gibi filmlerde görev almıştı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER