› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2011

Prenseslikten önce ve sonra Kate Middleton

Düşes Kate Middleton son olarak ikiz bebeklerine hamileliğiyle gündeme geldi. Biz de prenseslikten öncesi ve sonrasıyla Kate Middleton’ı incelemeye aldık.

İZLE: İNGİLTERE NASIL BİR ÜLKEDİR?👇 

O, çoğu kadının hayalindeki hayatı yaşıyor. Catherine Elizabeth Middleton ya da kısa adıyla Kate Middleton… Cambridge Dükü William ile evlenerek artık “Cambridge Düşesi” unvanının sahibi… Bu yıl 29 Nisan’da Prens William’la evlendikten sonra, İngiliz kraliyet ailesinin az sayıdaki 'avam' gelininden biri oldu. Çünkü o halktan biriydi.

Babası Michael Francis Middleton eski bir havayolu yetkilisi ve harekat memuru, annesi Carole Elizabeth Goldsmith-Middleton ise eski bir havayolu hostesiydi. Ama halktan biri dediysek de sıradan bir aile olduklarını kast etmediğimizi belirtelim. Sıfırdan başlayıp, bugün hatırı sayılır bir servete sahip olduklarının, postayla oyuncak ve eğlence malzemeleri satışı yapan bir şirketi yönettiklerinin de altını çizelim.

Middleton Ailesi
Beş kişilik bir aileydi Middleton’lar. 1982 doğumlu Kate en büyük çocuk, ondan bir yaş küçük kız kardeşi Pippa olarak bilinen Philippa Charlotte ve erkek kardeşi James William (1987 doğumlu).

Kate, Prenses olmasıyla birlikte İngiltere basınının ve halkın gözdesi oldu. Ama neredeyse onun kadar çok konuşulan bir diğer aile üyesi kız kardeşi Pippa’ydı. Özellikle düğündeki zarafetiyle kendinden söz ettirdi. Hatta Kate, William’la evlenirken, acaba Pippa ile William’ın kardeşi Henry arasında da bir yakınlaşma olur mu dedikoduları da yayılmaya başladı. Ama Pippa ablasından farklı olarak ‘halktan biri’ni gözüne kestirmiş, başka biriyle aşk yaşıyordu.

Gelelim Kate ile William’ın evlenme hikayelerine…
Middleton ailesinin sosyal statüsü yükseldikçe, Kate'in lise yıllarından itibaren Prens'i tanıyan bazı kişilerle yolları kesişmeye başladı. Çift, okudukları İskoçya'daki St. Andrews Üniversitesi'nde ortak aldıkları bir sanat tarihi dersinde tanıştı. Her ikisi de bir süre aynı öğrenci evinde kaldı. İlişkileri 2001 yılında başladı.

Prensin 2002 yılında Middleton'ın mankenlik yaptığı bir öğrenci defilesini ön sıralardan izlediği, Middleton’ın üniversitedeki ilk yılında bocalayan William’ı okulu bırakmamaya ikna eden kişi olduğu biliniyor.

Prens William okulda coğrafya programına geçerken, Middleton sanat tarihi alanından mezun oldu.

İlişkilerinin İsviçre'de bir kayak tatilinde çekilen fotoğrafları ile duyulması ardından, Middleton kısa sürede ülkenin en çok fotoğraflanan kadınları arasına girdi.

Ayrıldılar...
Çift 2007 yılında kısa bir ayrılık yaşadı. Nisan 2007'de ayrıldıklarının açıklanması beklenmedik bir gelişmeydi. Bunda medya baskısının da büyük payı olduğu düşünülüyor.

O dönemde Kate, giyim zinciri Jigsaw için aksesuar satın alma görevlisi olarak çalışıyordu ancak birkaç ay sonra bu görevden ayrıldı.
Ayrılıktan sonra ise Middleton ailesi ile ilgili olumsuz haberler yayımlandı.

Örneğin, annenin William'ın mezuniyet töreninde sakız çiğnediği, Kraliçe huzurundayken tuvalet gibi sözcüklerle uygunsuz bir dil kullandığı öne sürüldü. Ayrıca Prens'in arkadaşlarının Kate'in annesinin uçaklarda hosteslik yapmasına ilişkin şakalar yaptığı iddia edildi.

Prenses Diana anısına Haziran 2007'de yapılan konserde beraber görülmeleri ardından ikili yeniden bir araya geldikleri iddialarını reddetti, "sadece iyi arkadaşız" dedi. Ancak 2008 yılında Prens'in uçuş eğitimini tamamladığı ve kraliyetin en önemli nişanı olan Dizbağı Nişanı'nı aldığı törenlerde de Kate Middleton izleyiciler arasındaydı.



2009 yılında Prens, Kate’e annesinin yüzüğünü vererek evlenme teklif etti. 20 Ekim 2010’da Kenya'da nişanlandılar. Nişanlanlanmaları 16 Kasım’da basına duyuruldu. Ve mutlu son, 29 Nisan 2011 günü Westminster Abbey'de gerçekleşti.

Arkadaşları Kate’i nasıl biliyor?
Arkadaşları, seçkin ailelerin okullarından biri olarak bilinen Marlborough College'da okuyan prensesi popüler, yetenekli ve ayakları yere basan biri olarak tanımlıyor. Okulun hokey takımının kaptanlığını yapan Middleton, teniste de çiftler dalında müsabakalara katılmış.

2000 yılında mezun olduktan sonra eğitimine bir yıl ara vermiş ve Floransa'daki Britisih Institute'ta çalışmaya başlamış. Daha sonra güneydeki Solent'ta teknelere mürettebatlık yapmış.

William gibi, o da Raleigh International ile Şili'de gönüllü yardım işleri üstlenmiş.

Kate hep flaşların altında
İlişkileri öğrencilik yıllarında başladıktan ve kraliyet üyeleri durumdan haberdar olduktan sonra saray ve basın kuruluşları arasında varılan bir anlaşma sonucunda uzun bir süre genç öğrenciler hakkında haber yapılmadı.

Ancak kamuoyu Kate'i, gizli tutulması çabalarına rağmen yayınlanan ve 2005 yılında İsviçre'deki Klosters kayak merkezinde Prens William ve Prens Charles'ın yanında görüldüğü fotoğrafı ile tanıdı. Gazetelerin Kate’e ilgisi, mezuniyeti ardından Londra'ya yerleşmesi sonrası iyice arttı.

Sarayda mütevazı yaşanır mı?
Kate Middleton, İngiliz kamuoyunun önüne çıkmasından bu yana, sık sık en iyi giyinenler listelerinin üst sıralarında yer alıyor. Evlendikten sonra tek başına market alışverişine giderken çekilen fotoğrafları da prenses olmanın hayatında pek bir şeyi değiştirmediğini, mütevazı hayatına devam ettiğini herkese göstermeye çalıştığı şeklinde yorumlandı. Elbette İngiliz kraliyet ailesinin bir üyesi olmak, market alışverişi dışında mütevazı bir hayat sürmeye ne kadar elverişli bilinmez. Ama şu bir gerçek ki evlilik sonrası Kate Middleton'ı ailenin bir temsilcisi sıfatıyla pek çok resmi görev bekliyor ve her adımını dikkatli atması gerekiyor. Hala yerinde olmak isteyen var mı?

Bebek bekliyor
Nisan 2011’de gerçekleşen düğünden sonra Kate'in hamilelik haberleri bir süredir basında yer buluyordu. Sonunda, kraliyet basın sözcüsü tarafından da Kate Middleton'un hamile olduğu doğrulandı. Kate şimdi ikiz bebek bekliyor!

Kate Middleton'ın fotoğraflarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2