› 
 › 
Pudra.com 05.09.2011

Şiddete karşı ünlülerden kostüm desteği

Ajda Pekkan, Türkan Şoray, Hülya Avşar, Hülya Koçyiğit, Lale Mansur, Deniz Seki gibi 18 sanatçının aile içi şiddete dikkat çekmek için bağışladığı kostümler, 8-25 Eylül tarihleri arasında satışa sunulacak.

18 ünlü isim aile içi şiddete dikkat çekmek ve Acil Yardım Hattı'na destek sağlamak için kendileri için büyük anısı olan kostümlerini bağışladı.

Şiddete karşı ünlülerden kostüm desteği

“Kostümlerle El Ele” projesi için bağışlanan elbiseler, 8-25 Eylül tarihleri arasında, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nden ve eşzamanlı olarak modaset.com web sitesinden satın alınabilecek.

Kostümlerin satışından elde edilecek gelir, Hürriyet Aile İçi Şiddete Son Kampanyası kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanacak.

Aile içi şiddet sorununa dikkat çekmek ve Acil Yardım Hattı’na maddi kaynak sağlamak amacıyla "Kostümlerle El Ele" projesine destek veren sanatçıların isimleri şöyle:

Ajda Pekkan, Aşkın Nur Yengi, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Emel Sayın, Huysuz Virjin, Hülya Avşar, Lale Mansur, Selma Ann Desmond, Sibel Can, Nurgül Yeşilçay, Ebru Gündeş, Ziynet Sali, Helin Avşar, Meyra, Şevval Sam, Deniz Seki ve Esra Dermancıoğlu.

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı: 0212 656 96 96


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER