› 
 › 
Habertürk 08.06.2011

Sokakta konuşulan Survivor dedikoduları

Herkes, her yerde Survivor'ı konuşuyor. Habertürk'ten Esin Övet de adadan dedikoduları anlatıyor. İşte, çok bomba Survivor haberleri...

Habertürk gazetesinden Esin Övet, Survivor'daki ünlülerle ilgili dedikoduları şöyle anlatıyor:

Sokakta konuşulan Survivor dedikoduları

Yatıyoruz, kalkıyoruz, "Survivor" konuşuyoruz. İnanın sadece çevremde mi böyle oluyor diyeceğim ama yok! Uçakta bile, arkamdaki iki kadın Survivor diyorlardı da, başka bir şey demiyorlardı. Geçenlerde bankadaydım, orada bile Survivor konuşuluyordu. Hatırlarsanız; ben size en son ünlülerin aldıkları ücretleri yazmıştım. Şimdi de, yansımayan arka planda konuşulan dedikoduları yazayım dedim, işte buyrun fırından yeni çıkmış sıcak sıcak dedikodular:

Survivor'da neler oluyor?
  • Pascal Nouma, Acun llıcalı'ya çok sinirliymiş. Hakkının yendiğini düşünüyormuş. Neden mi? Çünkü Acun kavganın görüntülerini aslında tamamen olduğu gibi vermemiş. Montajlamış ve asıl kavganın nedenini göstermemiş. Pascal, Survivor'un bitmesini bekliyormuş. Biter bitmez konuşacak ve her şeyi anlatacakmış. Dışarıda ada ile ilgili sorular sorulduğu zaman, "Ben bir konuşsam birçok kişi Türkiye'yi terk etmek zorunda kalır" diyormuş. Şu an anlıyorum ki; ada bitecek bitmesine ama konuşmaları uzun bir süre sürecek. Hatta hep konuşulacak.
  • Ebru Destan ve Asena, Özge Ulusoy'a çok kızgınlarmış. İkili çok iyi arkadaş olmuş ve sürekli görüşüyorlarmış. Zaten elendikten sonra da, Dominik Adası'nda uzun bir tatil yaptılar. İkili daha sonra Pascal ile sık sık bir araya gelmiş. Hepsi, Özge'ye ve Nihat Doğan ile samimi olmasına çok sinirleniyorlarmış. Hatta Nihat ile gezilere gittği için çok kızmışlar. Öyle yapmaması gerektiğini düşünüyorlar.
  • Nihat Doğan ve Tefik aslında çok küfürlü konuşuyorlarmış. Ancak görüntülerde bu küfürler bizlere hiç gösterilmiyormuş. Derya Büyükuncu'ya Nihat Doğan çok küfür etmiş ama o küfürlerin hiçbiri yansımadığı için, adadan gelenler, "Sizler hiçbir şey bilmiyorsunuz. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Zaten o küfürler yayınlanmız" diyorlar.
  • Ve bence en bombası; Asena ve Pascal arasında bir sıcaklık yakınlık başlamış. Yakında birlikte görebiliriz. Kulislerde oldukça iddialı konuşuluyor.


Esin Övet


Etiket: ünlüler, survivor
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER