› 
 › 
17.11.2014

Solange Knowles’ın retro düğün stili

Beyonce’nin kardeşi Solange Knowles evlendi. Solange düğününde gelinlik yerine Stéphane Rolland imzalı krem rengi bir tulum tercih etti.

Kendine has tarzı ve iddialı kıyafetleriyle her zaman dikkat çeken Solange Knowles, bu belirgin stilini kendi düğününe de yansıttı. Rengarenk kıyafetleri ve kıvırcık saçları ile seyrine doyum olmaz bir stile sahip olan Solange, gelinlik yerine tercih ettiği tulumu ile yine tarzını ortaya koydu.

Geçtiğimiz hafta sonu sessiz sedasız bir şekilde dünya evine giren şarkıcı, bir süredir birlikte olduğu Alan Ferguson ile New Orleans’te evlendi. Sadece yakın dostları ve aile bireyleri arasında gerçekleştirilen düğüne çift vintage bisikletlerle geldi. Gelinin bisikleti beyaz çiçeklerle süslemişti.

Solange Knowles’ın retro düğününden fotoğrafları görmek için galerimize tıklayın.


Solange gelinlik yerine tercih ettiği Stéphane Rolland imzalı, derin göğüs dekolteli krem rengi tulumunu bir pelerinle tamamlamıştı. Alan Ferguson ise eşine uyum sağlamak için bembeyaz keten bir takım giymişti. Gelin daha sonra seremoni için üzerini değiştirerek Humberto Leon for Kenzo markalı bir elbise ve pelerin giydi.

solange knowles beyonce dugun gelinlik evlilik unlu 8

Beyonce kardeşinin düğününde bembeyaz sade bir elbise giymeyi tercih etti. Oldukça doğal ve güzel görünen sanatçı, kızı Blue Ivy’ye de krem bir elbise giydirmişti. Jay Z de törene krem rengi bir takım elbise ile katıldı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2