› 
 › 
Pudra.com 12.12.2011

Sosyal Medya Ödülü Ece Vahapoğlu'nun!

Twitter’da 100 bin’e yakın takipçisi olan yazar Ece Vahapoğlu, kendi kategorisinde Elif Şafak, İclal Aydın, Buket Uzuner ve Aret Vartanyan’ı geride bırakarak birinci oldu.

Türkiye’de sosyal medya alanında düzenlenen ilk ödül töreni olan Sosyal Medya Ödülleri’nin ikincisi sahipleriyle buluştu. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve büyük ses getiren Sosyal Medya Ödülleri’nde sosyal medyayı en aktif kullanan yazar kategorisinde Ece Vahapoğlu ipi göğüsledi.

Sosyal Medya Ödülü Ece Vahapoğlu'nun!

Twitter’da 100 bin’e yakın takipçisi olan yazar Ece Vahapoğlu, kendi kategorisinde Elif Şafak, İclal Aydın, Buket Uzuner ve Aret Vartanyan’ı geride bırakarak birinci oldu.

Ece Vahapoğlu ödülle ilgili yaptığı konuşmada, “Yakın çevremin bazen şakayla karışık şikâyet ettiği cep telefonuma bağımlılığım ve her anımı Twitter’da paylaşmam işe yaradı ve bana bu ödülü getirdi. Şaka bir yana, kitap imza günlerimden, sunuculuğunu yaptığım etkinliklere, TV programımdan gündeme dair pek çok detayı sosyal medyada etkin bir şekilde paylaşıyorum. Günde kaç şınav çektiğimi okuya okuya spora başlayanlar bile oldu. Bu ödülü hak ettiğime inanıyorum. Oy veren herkese teşekkür ederim.” dedi.
Yapılan oylamada, Ece Vahapoğlu 3954 oy alarak birinci olurken Elif Şafak 3490 oyla Vahapoğlu’nun arkasından geldi. İclal Aydın 1640 oyla üçüncü olurken Aret Vartanyan 1133,Buket Uzuner ise 1114 oy aldı.

Guti’nin ödülünü de aldı
Hatırlanacağı üzere, sosyal medyanın yıldızlarının seçildiği yarışmada ‘Sporcu’ kategorisindeFenerbahçeli Alex ile başa baş giden Beşiktaşlı Guti, hayranlarından oy isterken aynı dakikada aday gösterildiği ‘Yazar’ kategorisi için takipçilerinden oy beklediğini yazan Ece Vahapoğlu ile birlikte, oylamanın yapıldığı sosyalmedyaodulleri.com sitesinin geçici bir süre kilitlenmesine sebep olmuşlardı.

Guti de sporcu kategorisinde ödül alarak arkadaşı Ece Vahapoğlu gibi birinciler arasındaydı. Beşiktaş’tan ayrılıp ülkesi İspanya’ya dönen yıldız futbolcunun ödülünü yakın arkadaşı Ece Vahapoğlu aldı.

Alex de Souza ile spor alanında kapışan Guti Hernandez 5475 oyla adını ödüllere yazdırırken Alex de Souza 5122 oyda kaldı.
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından 10 Aralık 2011’de İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen 4. Bilişim Teknolojileri Zirvesi dahilinde yapılan 2. Sosyal Medya Ödülleri ödül töreni geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bireysel ve kurumsal alanda ikinci kez sosyal medyanın en aktif kullanıcılarını belirledi.

Bireysel kategorilerde; Eğitim, İş dünyası, Medya, Mizah, Müzik, Oyuncu, Sporcu, Yazar ve Blog kategorilerinin bulunduğu ödüllerde Ece Vahapoğlu yazar kategorisinde birinci oldu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER