› 
 › 
Medyatava 11.11.2011

Sosyal medyanın en popüler ünlüleri

Medya Takip Merkezi (MTM), Facebook, Twitter, Friendfeed, Ekşi sözlük, Youtube gibi pek çok sosyal ağı inceleyerek sosyal medyada en çok yazılan ünlüleri belirledi. İşte sosyal alemin en popülerleri…

Sosyal medyanın önemi ve popülerliği gün geçtikçe artıyor. Kullanıcıların düşünce ve taleplerini özgürce paylaşmalarını sağlayan mecra, hayranları ile iletişim kurmak isteyen sanatçılar için de bulunmaz bir fırsat sunuyor. Birçok sanatçı ve ünlü isim facebook, twitter, friendfeed hesapları üzerinden albüm tanıtımları yapmakta, konserlerini duyurmakta, hatta hayranlarına iletiler göndermekte ve bu yolla da gündemde kalabilmekteler. Sosyal alemin bu gücünden yola çıkan Medya Takip Merkezi (MTM), mecranın en gündemdeki isimlerini araştırdı.

Sosyal medyanın en popüler ünlüleri

Facebook, Twitter, Friendfeed, Ekşi sözlük, Youtube gibi pek çok sosyal ağı inceleyen MTM, sosyal medyada en çok yazılan 50 ünlüyü belirledi. 1 Eylül-25 Ekim 2011 tarihlerini kapsayan araştırma raporuna göre, hakkında en çok konuşulan ünlü Ebru Gündeş oldu. Özellikle Facebook’ta hakkında sıkça yorum/ileti yazılan sanatçının, en gündemde olduğu diğer platformlar ise sırasıyla, Twitter, Youtube ve Ekşi Sözlük.

Sosyal medyada en popüler olan bir diğer ünlü ise Sezen Aksu. Minik Serçe’nin en çok konuşulduğu sosyal ağlar ise Facebook başta olmak üzere Twitter, Ekşi Sözlük ve Frienfeed oldular.

Sosyal medyanın en çok konuşulan üçüncü ismi ise Ajda Pekkan. Sanatçının hakkında en çok yorum/paylaşımın yapıldığı platform, Facebook oldu.

Sosyal medyada adı en fazla geçen diğer ünlüler ise sırasıyla Cem Yılmaz, Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses, Hadise, Teoman, Demet Akalın, Sibel Can, Gülben Ergen, İsmail YK, Ferhat Göçer, Hülya Avşar ve Hilal Cebeci oldular.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER