› 
 › 
Pudra.com 11.05.2011

Tencere.tv yayında

Tencere.tv, İstanbul’un seçkin lokantalarının şefleri tarafından hazırlanan yemek videoları ile harika tarifler veriyor. "İzle, pişir, öğren" yöntemi sayesinde artık sofralarımıza lezzet katabiliriz!

Türkiye bir yandan internet yasaklarıyla boğuşurken bir yandan internet dünyasında hızla büyümeye devam ediyor. Dünya çapında örnek bir projeyle karşı karşıyayız. Özellikle çalışan kadınların hayatını kolaylaştıran bir internet sitesi yayın hayatına başladı: Tencere.tv.

Tencere.tv yayında

Tamamen özgür sermayeyle ve özgün içerikle hazırlanan Tencere.tv çalışan kadınlara, aslında tüm kadınlara ve yemek yapmayı seven erkeklere kolaylık sağlıyor.

Çoğumuz özgün yemek tarifleri bulmakta zorlanıyoruz. İnternette birbirinden kopyalanmış yüzlerce yemek tarifi var. Fakat bugüne kadar profesyonel olarak hazırlanmış, özgün videolara ve detaylı anlatıma sahip bir video tarif sitesinin eksikliğini hissediyorduk. Tencere.tv de bu eksikliği kapatan bir yardımcı olarak artık hayatımızda.

İstanbul’un gözde mekanlarındaki ünlü şeflerin tarifleri
Tencere.tv sitesinde yer alan tarifler ve videolar İstanbul’un seçkin lokantalarının şefleri tarafından hazırlandı. Kırmızı et yemekleri, beyaz et yemekleri, zeytinyağlı tarifler, Osmanlı saray mutfağı gibi bir çok kategorisi bulunan Tencere.tv içeriğini her geçen gün artırarak büyümeyi hedefliyor.

İzle, öğren, pişir
"Türkiye’nin en sıcak tarifleri" sloganıyla yola çıkan Tencere.tv, ziyaretçilerine anlaşılır bir dille ve yüksek çözünürlüklü videolarıyla "izle, pişir, öğren" yöntemini sunuyor. Böylece meşhur yemekleri yapmak bizim için bir kabus olmaktan çıkıyor. Usta şeflerin pratik tarifleriyle yemek yapmak artık çok daha kolay!

Tencere.tv’ye www.tencere.tv adresinden, Facebook’ta http://www.facebook.com/tenceretv adresindeki hayran sayfasından ulaşabilir veya http://www.tencere.tv/abonelik/ adresinden ücretsiz mail listesine kayıt olarak her sabah posta kutusundan ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER