› 
 › 
13.05.2018

TOÇEV çocuklarının hayalleri adL şallarındaki desenlerde!

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı ve adL bir araya geldi ve adL tasarım ekibi TOÇEV çocuklarının hayallerini şal desenlerine taşıdı.

"Okumak her çocuğun hakkıdır” ilkesiyle 24 yıldır okumak isteyen ancak maddi yetersizlikten dolayı okuyamayan çocuklarımıza tüm eğitim hayatları boyunca maddi, manevi destek veren Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ve adL Anneler Günü için bir araya geldi.

Her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışmalarına devam eden TOÇEV ve adL geleceğimiz çocuklarımızın eğitim ve gelişimlerini arttırmak amacıyla adL genel merkezinde buluştu.

adL tasarım ekibi TOÇEV çocuklarının hayallerini şal desenlerine taşıdı

TOÇEV çocuklarını ağırlayan adL ekibi onların hayallerini çizdiği resimlere şal tasarımlarıyla can verdi. Şallar Anneler Günü için adL mağazalarındaki yerini aldı. adL'den alınan her şal ile eğitime bağışta bulunduğunuz gibi bir çocuğun da hayallerine kavuşmasına destek oluyorsunuz.

Ünlü anneler de adL şal tasarımları ile objektif karşısındaydı
 
Emek Kültür Pınar Altuğ Hale Yöndem

Fotoğraf, soldan sağa: Emek Külür, Pınar Altuğ, Hale Yöndem

Ünlü anneler Özge Özberk, Doğa Rutkay, Pınar Altuğ, Zeynep Ilıcalı, Etel Baler, Hale Yöndem, Emek Külür gibi sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler, TOÇEV çocuklarının hayallerini gerçekleştiren adL şal tasarımları ile objektif karşısına geçti.

Anneler ‘‘Bir anne tüm dünyayı değiştirir’’ ilkesiyle Toçev çocuklarının hayallerini gerçekleştirerek eğitimlerine destek olmak biz anneler için çok önemli, çok mutluyuz’ dedi.

Her şalın bir hikayesi var!

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun "Her bir şal da çocuklarımızın dokunuşunun olması, hayal güçlerinin sanatla buluşması bizleri çok heyecanlandırıyor. Çocuklarımızın kendilerini yazı ve resimle böylesine güzel ifade edebiliyor olmaları; onlar için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda ne kadar başarılı olduğumuzu da gösteriyor. adL'nin sosyal sorumluluk konusundaki hassasiyeti ve ekibin pozitif enerjisi de böyle güzel projelerimizin yıllardır sürüyor olmasında çok büyük etken’’ dedi.
 
Ebru Uygun ve Zehra Işık

Fotoğraf, soldan sağa: adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ve TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun.

Zehra Işık: "TOÇEV'in okuttuğu çocuklarla buluşmak çok keyifliydi"

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık "TOÇEV ile daha önce de birçok projede beraber yol aldık. Ancak bu projenin bizde özel bir yeri var. TOÇEV'in okuttuğu çocuklarla buluşmak, çizdiği resimlere onların dünyasıyla bakmak ve birlikte zaman geçirmek çok keyifliydi. Çok kutsal ve özel bir gün olan Anneler Günü'nde, daha fazla çocuğa okuma imkanı sunmak adına başladığımız bu yolculukta onların ve bizim hayallerimiz buluştu." dedi.

TOÇEV ve adL işbirliği ile hazırlanan şallarla objektif karşısına geçen ünlü anneleri ve şal desenlerini görmek için fotoğraf galerimize tıklayabilirsiniz.

İlgili haberlerimiz: 

Hayatınızı daha anlamlı kılmanın 10 yolu
Hem daha iyi bir dünyada yaşamak hem de kendinizi mutlu etmek aslında çok kolay. Sadece bir başkasına yardım etmek bunun için yeterli. Bir sivil toplum gönüllüsü olan Özlem Güsar hayatınızı nasıl daha anlamlı kılabileceğinizi yazdı.

Ünlüler gardıroplarının kapılarını çocuklar için açtı!
Secret Wardrobe-TOÇEV işbirliği ile başlayan “Bana Gardırobunu Aç” projesinin geliri okuma istekli ama ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle okuyamayan çocuklarımızın bot ve mont ihtiyacını karşılayacak.

Ünlülerden TOÇEV'e destek
adL ve Cengiz Abazoğlu'nun bir araya geldiği; Bade İşcil, Deniz Akkaya, Merve Boluğur, Pınar Tezcan gibi birçok ünlü isimlerin destek verdiği “Farkında mısınız? Dokunuyoruz!” kampanyası ile TOÇEV'e destek olunacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2