› 
 › 
Pudra.com 18.05.2012

TOG Bazar 22 Mayıs’ta Esma Sultan'da

TOG Bazar’ın altıncısı 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan’da yapılacak. Giriş ücretinin 25 TL olduğu TOG Bazar’dan elde edilen gelir Toplum Gönüllüleri Vakfı projelerine aktarılacak.

Türkiye’de “gençlerin sivil toplum kuruluşu” olarak 10. yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar’ın altıncısını bu yıl 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirecek. Ünlü markaları biraraya getiren TOG Bazar’dan elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerine aktarılıyor.

TOG Bazar 22 Mayıs’ta Esma Sultan'da

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından her yıl düzenlenen TOG Bazar‘da bu yıl hedef 400.000TL gelir elde ederek Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere destek sağlamak. Geçtiğimiz yıl TOG Bazar’ı 1700 ziyaretçi gezmiş ve 329.000 TL gelir elde edilerek TOG projelerine aktarılmıştı.

Her sene olduğu gibi Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek olan TOG Bazar’ a bu sene 100’ün üzerinde firma birbirinden özel tasarımlarıyla katılıyor. Assos, Ege Yapı Group ve Rasen İnşaat co-sponsorluğunda düzenlenecek olan TOG Bazar’da her firma kendileri için ayrılan standlarda ürünlerini satışa çıkaracak.

TOG Bazar kapsamında ayrıca, cemiyet, sanat ve iş dünyasının genç kuşağından önemli isimler tarafından tasarımı yapılan t-shirtler’in de satışı gerçekleşecek. TOG Bazar’dan elde edilen gelir, eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi vb. pek çok farklı alanda Toplum Gönüllüsü Gençler tarafından uygulanmakta olan sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Giriş ücretinin 25 TL olduğu TOG Bazar’ın tüm organizasyonu gönüllüler tarafından gerçekleştiriliyor.

TOG Bazar
22 Mayıs 2012 Salı
10.00-22.00
Esma Sultan, Ortaköy İstanbul
Giriş Ücreti 25TL




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER