› 
 › 
Gazeteport 11.04.2013

Tom Cruise boşanma hakkında ilk kez konuştu

Ünlü aktör Tom Cruise, eski eşi Katie Holmes ile boşanma süreci hakkında ilk kez konuştu.

Hollywood'un yakışıklı ve başarılı oyuncusu Tom Cruise, eski eşi Katie Holmes ile yaşadığı boşanma süreci hakkında ilk kez açıklama yaptı. Huffington Post sitesinde yer alan habere göre ünlü aktör, verdiği bir röportajda boşanma davasını hiç beklemediğini söyledi.

Tom Cruise boşanma hakkında ilk kez konuştu

Kendisi gibi oyuncu olan Katie Holmes’un boşanmak istediğini öğrendiğinde şok olduğunu ifade eden aktör, bu duruma hazırlıksız yakalandığını kaydetti. 5 yıl evli kalan ve Suri adında bir de kız çocukları olan ikili, 2012 yılının Haziran ayında boşanmıştı.

Hayatın her zaman zor bir sınav olduğunu belirten aktör, hiç öngöremediği bu boşanmanın ardından 5 gün sonra da 50. yaş gününü kutlamıştı.

Aktör yaşadığı süreç hakkında, "50 yaşındaydım, her şey kontrolüm altında sanıyordum ama birden hiç beklemediğim bir olay oldu. Hayat böyle… Hayat trajikomik. Keskin bir mizah anlayışına herkesin ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Boşanmanın ardından kendini işine veren Cruise, “All You Need is Kill” adlı filmin çekimleri için Londra’da yaşıyor. Film 2014 yılında gösterime girecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER