› 
 › 
Pudra.com 17.05.2012

Tom Cruise rock yıldızı oldu

Yeni filmi “Rock of Ages"de asi bir rock yıldızını canlandıran Tom Cruise, W dergisine göz makyajı, dövmeleri ve uzun saçlarıyla kapak pozu verdi.

Hollywood'un ünlü aktörü Tom Cruise, ABD'de haziran ayında gösterime girecek olan son filmi “Rock of Ages”de bir rock yıldızını canlandırıyor. Bu imajla “W” dergisinin son sayısının kapağında yer alan 49 yaşındaki Cruise bir Broadway müzikalinden sinemaya adapte edilen filmde "Stacee Jaxx" karakterine hayat veriyor.

Tom Cruise rock yıldızı oldu

Cruise, “Rock of Ages” filminde başrolleri Hollywood’un ünlü oyuncuları Russell Brand ve Catherine Zeta-Jones gibi isimlerle paylaşıyor.

Ünlü aktör film hakkında şu yorumda bulundu: “Oynadığım karakter doğası gereği cinselliği limitsiz yaşayan biri. O yüzden fiziksel olarak onu bu özelliğiyle yansıtmam gerekiyordu. Kate müzikallere bayılıyor. Onunla müzikallerin tarihçesi üzerine küçük bir çalışma yaptık. Kızım Suri de müzikal izlemekten büyük keyif alıyor. Birlikte 'Hairspray'i 15 kez izledik.”

Filmin müzik yapımcısı Adam Anders'ın Cruise’la sözleşmeyi imzalamadan önce aktörün sesinin oynadığı karakter için yeterli olup olmadığını ölçmek için Cruise'dan bir şarkı söylemesini istediğini söylüyor. ve aktörün sesiyle ilgili şu yorumu yapıyor: "İnanılmaz bir sesi var. Çok etkilenmiştim.”


Etiket: ünlüler, sinema, film
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER