› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.07.2012

Tom Cruise ve Katie Holmes neden boşanıyor?

Tom Cruise ve Katie Holmes'in boşanma haberi, gündeme bomba gibi düştü. Bütün hafta sonu bu haber konuşuldu... Peki, çift neden boşanıyor?

Herkesi şok eden ayrılık haberi 3 gün önce duyuldu ve resmen yer yerinden oynadı. 5 yıl önce muhteşem bir düğünle evlenen ünlü çiftin boşanması, Hollywood'un belki de en beklenmeyen ayrılıklarından biriydi. Hani, bazı çiftlerin ebediyen birlikte olacağına inanırız, ayrılacakları aklımızın ucundan geçmez ya aynen öyle...

Tom Cruise ve Katie Holmes neden boşanıyor?

İddialara göre, 49 yaşındaki Tom Cruise'un Scientology tarikatına bağımlılığı ve hayatını bu tarikatın katı kurallarına göre yaşaması 33 yaşındaki Holmes'i çok bunalttı. Holmes, şiddetlik geçimsizlik gerekçesiyle eşine boşanma davası açtı. Cruise'un büyük aşkla evlendiği eşinin bu kararından dolayı büyük üzüntü yaşadığı konuşuluyor. Hatırlarsanız, Tom Cruise, Oprah Winfrey'in televizyon programında koltuğun üzerinde zıplayarak aşkını ilan etmişti. Ve çift İtalya'da bir kalede 2006 yılında evlenmişti.

Ünlü çiftin şimdiden moda ikonu olan 6 yaşında Suri adlarında bir kızı bulunuyor.





Scientelogy ile ailesinden daha çok ilgileniyor
Cruise'un üyesi olduğu Scientelogy tarikatının toplantılarına ailesinden daha fazla zaman harcadığı ve bu durumdan Holmes'un son derece rahatsız olduğu öğrenildi.

Ayrıca Holmes'e yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre; Katie, Tom ile evliyken çok değişmiş, ezilen, enerjisi kalmayan birine dönüşmüş.










Tarikat Holmes'i sürekli gözetliyor
Yine iddialara göre, Katie Holmes ayrılmaya karar verdikten sonra kendisine Manhattan'da ev tuttu ve ayrılık kararı duyulmadan önce de burada 2-3 haftadır yaşıyordu. Asıl dikkat çeken nokta ise, Holmes'in evinin önünde beyaz Cadillac arabaların nöbet tutması. Bu arabaların Scientelogy tarikatına ait olduğu ve Holmes'i gözetim altında tuttukları konuşuluyor.

15 milyon dolar alacak
Çiftin evlilik öncesi anlaşması bulunuyor. Buna göre Katie evliliğin her yılı için 3 milyon, toplamda 15 milyon dolar alacak. Beverly Hills'teki 35 milyon dolarlık malikanenin de sahibi olacak.

Eğer evlilik 11 yıl sürseydi bu kez sözleşmeye göre Holmes boşandığı eşinin servetinin yarısını alacaktı. Çiftin toplam serveti 275 milyon dolar civarında. Boşanma davasının görüleceği çiftin yaşadığı Kaliforniya yasalarına göre ayrılık durumunda tüm servet ikiye bölünüyor.

Katie, kızları Surie'nin velayetini de istiyor.

Eşlerinin hepsi 33 yaşında aktörden boşanıyor
Holmes'ten önce Mimi Rogers ve Nicola Kidman ile 2 evlilik yapan Tom Cruise'un evliliklerine dair ilginç bir nokta var ki, o da şu: Cruise'un bütün eşleri kendisinden 33 yaşında boşanıyor! Evet, boşandıklarında tüm eşlerinin 33 yaşında olması dikkat çekici. Katie Holmes'in de şu anda 33 yaşında olması bu konuyu gündeme getirdi.

Bu işte bir iş mi var sayın okuyucular, ne dersiniz? Scientelogy tarikatının parmağı mı var bu boşanmalarda?


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER