› 
 › 
26.12.2017

Tülin Şahin Magnum Store İstanbul'da

Tülin Şahin, kış mevsiminde kapılarını ilk kez açan Magnum Store'da başka hiçbir yerde bulunmayan tatlıları, sıcak çikolata ve kahve çeşitlerini denedi.

Top model Tülin Şahin, kapılarını kış mevsiminde ilk kez açan Magnum Store İstanbul'u ziyaret etti. Şahin, başka hiçbir yerde bulunmayan tatlılar, sıcak çikolata ve kahve çeşitleriyle zengin bir menüye sahip Magnum Store'da yepyeni kış lezzetlerini denedi.

Tülin Şahin Magnum Store İstanbul'da
 
Bu yıl bir ilke imza atarak kış mevsiminde de haz tutkunlarıyla buluşan Magnum Store, top model Tülin Şahin'i ağırladı. Kendini bir "Magnum sever" olarak tanımlayan Tülin Şahin, Magnum Store'un yenilenen menüsündeki kış lezzetlerini denedi. Zencefilli kurabiye ve sıcak çikolatayı birleştiren Hot Chocolate Gingerbread’i favorilerinin arasına eklediğini söyleyen Tülin Şahin, Chocolate Bomb Karamel, Chocolate Bomb Frambuaz, Charlotte, Chocolate Rhapsody ve Winter Power arasından ise seçim yapmakta zorlandı. Şahin, Magnum Store'u bu kış sık sık ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

magnum store
magnum
Bağdat Caddesi Numara 335'te hizmet veren Magnum Store, sürpriz tatlılar ve içeceklerle dolu yeni menüsünün yanı sıra kış aylarının büyüsünü yansıtan dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Sıcak ve soğuk kahve seçenekleriyle haz tutkunlarını Magnum çikolatasının farklı sunumlarıyla buluşturan Magnum Store, misafirlerine "Benim Magnumum" seçeneğiyle kendi Magnumunu yaratmanın hazzını da yaşatıyor.

magnum_store_Tulin_Sahin
tülin
İlgili yazılarımız:

Tülin Şahin Victoria's Secret'ın pembe halısında
Tülin Şahin, Victoria's Secret'ın simgesi pink carpet'da (pembe halı) dünyaca ünlü top modellerle birlikte yürüyen ilk Türk manken oldu.

Tülin Şahin'le forma girmeye hazır mısınız?
Yaza formda girmek için Nesfit 14 Gün Programı başlıyor. Programı tanıtan Tülin Şahin, “Nesfit çeşitlerinin içeriğindeki lif, kalsiyum, demir, folik asit gibi zengin vitamin ve minerallerle dengeli, aynı zamanda lezzetli beslenmek mümkün” diyor.

Tülin Şahin modelliğin kitabını yazdı
Tülin Şahin’in model olma hayali kuran kızlara tüyolar verdiği “TopModel Nasıl Olunur”, adlı kitabı raflardaki yerini aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER