› 
 › 
Pudra.com 09.02.2012

Türkiye en çok hangi 2 ünlüye güveniyor?

MediaCat dergisi Şubat sayısında 2012’nin ilk ayındaki “Celebrity” Güven Endeksi verilerini açıkladı. Türkiye'nin en çok güvendiği 2 ünlü kim?

Araştırma şirketi IPSOS KMG tarafından gerçekleştirilen ve ünlülerin tüketicilerin marka tercihleri üzerindeki etkilerini araştıran “Celebrity” Güven Endeksi çalışması kapsamında 5–31 Aralık 2011 tarihleri arasında 12 ilde Türkiye kent nüfusunu teslim eden toplam 1200 kişi ile görüşüldü.

Türkiye en çok hangi 2 ünlüye güveniyor?

Araştırmanın sonuçlarına göre, Ipsos KMG Ocak Celebrity Güven Endeksi’ne göre en fazla güven duyulan ünlüler, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye yarışmalarıyla ekran karşısına beraber gelen Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı oldu.

Geçen dönemin ikincisi olan ve Pepsi’nin yanı sıra Papia’nın da reklam yüzü olan Hülya Avşar, Ocak ayında birinciliği Acun Ilıcalı ile paylaştı. Geçen dönemin üçüncüsü Acun Ilıcalı ise hiç şüphesiz 2011’in en çok konuşulan medya adamlarının başında yer alıyordu. Show TV’de haftanın farklı günlerinde farklı temalar altında yayınlanan programlar ile genç yetenekleri ve ünlülerin dans performanslarını izleyiciyle buluşturarak Acun Ilıcalı eğlence medyasının kalbine yerleşti. Geçen ay yükselişe geçen Acun Ilıcalı, birinciliği yüzde 26,6 ile Hülya Avşar ile paylaşıyor.

“Celebrity” Güven Endeksi’nin detaylı sonuçlarını MediaCat’in Şubat sayısında okuyabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER