› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.04.2013

Türkiye'nin kadınlara yönelik ilk mizahi sitesi Lamasutra.net yayında

Siteye girerken sizden üzerinizdeki tüm ciddiyeti atmanızı isteyen Türkiye'nin ilk mizahi kadın sitesi Lamasutra.net açıldı.

Türkiye'nin ilk mizahi kadın sitesi Lamasutra.net ile tanıştınız mı? Kadınlara yönelik konuları mizahi yönden ele alan kadın yaşam sitesi Lamasutra.net'te, güncel haber yorumları, aşk, cinsellik, moda, güzellik, annelik, yemek tarifleri, eğlence, sinema, müzik ve kurumsal hayat gibi konular, yazarların deneyimlerinden mizahi gözle aktarılıyor. Sitede okurlar da yazılarını paylaşabilecekler.

Türkiye'nin kadınlara yönelik ilk mizahi sitesi Lamasutra.net yayında

Gelin biraz da kendini "Uzağa tüküren kadınların mecrası" olarak lanse eden Lamasutra.net'e kulak verelim. Bakalım, kendilerini nasıl anlatıyorlar:

"Şu dünyada biz kadınlar üzerine o kadar çok numara dönüyor ki… Ne atom bombası, ne Londra Konferansı, dünya alemin derdi tasası biziz aslında.

Burnumuza dayatılan ideal vücut ölçüleri, her bir yerimizin her biri ayrı kremleri, kırk yıllık bizi 'o kadın' yapmaya çalışan moda trendleri, üzerimize asla olmayan sex and the city geyikleri, çaresiz ev kadınları, hayasız sokak kızları, kariyer yapan iddialı anneleri derken kaç sektör sırtımızdan karlı büyüyor düşünsenize?

Böyle gelmiş, böyle gidecek bir düzen…

Bütün bu sistemin kurbanı olmuş birkaç çaresiz yazar, bir araya gelip, kadınlar için kadınlar tarafından hazırlanan Lamasutra’yı kurdular. Aynı anda hem 12 taksitle elbise alıp saçmalamaya devam eden hem de 'çok güzel olmuoooouuş' diye birbirlerini gazlayan kadınların hal-i pür melaline ince dokunuşlar, ironik bir mizahla buluştu.

Sitenin girişinde 'Herkes ciddiyetini bu siteye girerken üzerinden atsın, yoksa içerde üstüne Lama’lar tükürüyor:))' uyarısı var."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER