› 
 › 
Pudra.com 25.12.2012

Türkler yılbaşında da Gangnam Style'dan vazgeçmiyor

Yılbaşına bir ünlünün verdiği uçak partisinde girmek şansınız olsaydı hangi ünlüyü seçerdiniz? Bu sorunun yöneltildiği anketten eğlenceli sonuçlar çıktı. Hepsi Pudra.com'da.

Ünlü şarkıcı Rihanna, dünya turnesi boyunca özel jetinde hayranlarına ve basın mensuplarına parti verdi. Siz yılbaşında hangi ünlüyle, nereye uçmak isterdiniz?

Türkler yılbaşında da Gangnam Style'dan vazgeçmiyor

Karşılaştırmalı uçak bileti arama motoru Skyscanner, aynı soruyu 3400’ün üzerinde seyahatsevere sordu. Anket sonuçlarına göre Türkler, yeni yıla Rihanna ile birlikte değil Gangnam Style şarkısı ve dansıyla fenomen haline gelen Psy’ın uçağında girmek istiyor. Anket sonuçlarında Gangnam Style dışında; Tarkan’la New York uçuşu, Shakira ile Kolombiya yolculuğu da dikkat çekiyor.

Yeni yıla uçakta Gangnam Style dansı yaparak girmek...

YouTube’da en çok izlenen video rekorunu kırarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren ve dünya çapında bir fenomene dönüşen Psy, Türkleri de etkisi altına aldı. Skyscanner’ın anket sonuçlarına göre katılımcıların %69’unun tercihi, yılbaşına 35 bin metre yükseklikte Psy ile Gangnam Style girmek.

Tarkan’la New York, Shakira’yla Kolombiya!
Psy’nin yanı sıra katılımcıların hayallerindeki yılbaşı uçuşlarında Tarkan’la New York ve Shakira ile Kolombiya da var. Seyahatseverlerin %12’si yılbaşında Tarkan şarkıları eşliğinde New York’a uçmak isterken, %7’si Shakira’nın danslarıyla Kolombiya’ya uçmak istiyor.

Yeni yılı yurt dışında kutlamak alışılmış olsa da, Skyscanner’ın diğer bir anketine göre, seyahatseverlerin %57’si en azından hayatlarında bir kere yeni yıla uçakta girmeyi düşlediklerini ifade ederken, %6’sı da bu deneyimi daha önce yaşadığını belirtti.

Psy'ın Gangnam Style videosunu izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER