› 
 › 
Pudra.com 20.10.2011

Tuzla Akademi Sanat’tan öğrencilere eğitim fırsatı

Tuzla’da ister hobi ister profesyonel amaçla kendini sanatsal alanlarda geliştirmeye çalışan öğrencilere Akademi Tuzla Sanat, cazip ve esnek ders fiyatları sunuyor.

Akademi Tuzla Sanat, herhangi bir sanat dalını kendine meslek hedefi edinmiş, maddi imkanları sınırlı öğrencilerine destek bursu sağlayarak hayat kalitelerinin yükselmesinde yardımcı oluyor. Akademi Tuzla Sanat’ın Kurucusu Duygu Aydın ve Kaan Aydın kardeşler, hobi amaçlı eğitim alanlarında da öğrenciler bir yetenek sınava tabii tutularak başarıları oranında eğitim masraflarını karşılıyorlar. Ayrıca burs desteği yanında enstrüman ve eğitim araç-gereçleri de Akademi Tuzla Sanat tarafından sağlanıyor.

Tuzla Akademi Sanat’tan öğrencilere eğitim fırsatı

Akademi-Doğa Kulübü adı altında çevre sorunları,çevre temizliği, doğanın ve hayvanların korunması bilincinin yaygınlaşması için çalışmalar yapıyor. Sokak hayvanlarının tedavi ve beslenmesi konularına özellikle yer verilen faaliyetlerin finansmanı gönüllü yardımları yanı sıra Akademi’nin kendi bütçesinden karşılanıyor. Ders ücretlerinin %5 ‘i Akademi Tuzla Sanat’ın doğaya desteği olarak bu fona aktarılıyor .Tuzla hayvan barınağı ile ilgili yardım çalışması halen devam etmektedir.

“Etik değerlere saygılı”
Sektörel anlamda rekabet yaratan değil ayrıcalıklı hizmet sunan Akademi Tuzla Sanat, etik değerlere son derece saygılı, uzlaşmacı bir kuruluş. İnsani ve sosyal ilişkileri ile örnek teşkil edecek insanların bir arada bulunduğu Akademi, entelektüel çevrelerin buluşma noktası.

Akademi Tuzla Sanat, imkanları nispetinde kültürel ve sanatsal etkinliklerde öncü, sağlayıcı veya katılımcı olarakda rol alıyor. Sosyal sorumluluk ve paylaşım projeleriyle Tuzla'da bambaşka bir platform oluşturuyor. Akademi Tuzla Edebiyat-Kitap, Akademi Tuzla Fotoğrafçılık, Akademi Tuzla Cazip Fikirler, Akademi Tuzla Sinema-Tiyatro adı altında profesyonel öncüler eşliğinde, tüm üyeleri ile ortaklaşa fikirler üretip ,asıl hedefi olan sanatsal kalite bilincinin sağlanması yanında kültürel anlamda da nitelikli faaliyetler gerçekleştirmeyi planlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER