› 
 › 
Pudra.com 22.11.2011

Umutsuz Ev Kadınları'nın giysileri Daybuyday.com’da!

400 parçadan oluşan Umutsuz Ev Kadınları koleksiyonunda, %40’lık oranla en çok Zeliş karakterinin giydiği kıyafetler satıldı. Dizi takipçileri Evrim Solmaz’ın canlandırdığı Zeliş karakterinin kıyafetlerini satın almak için birbirleriyle yarıştı.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinde kullanılan kıyafetlerin dün akşamki yeni bölümle aynı anda Daybuyday.com’da satılmaya başlamasıyla birlikte Türkiye’nin yeni moda ikonu belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları'nın giysileri Daybuyday.com’da!

www.daybuyday.com

Zeliş'in kıyafetleri yok sattı!
İnternet alışverişinin yenilikçi adresi Daybuyday.com, bir TV dizisinin gardırobunu internet üzerinden satarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Daybuyday.com, Umutsuz Ev Kadınları dizisinde kullanılan kıyafetlerin satışına dün akşamki yeni bölümle aynı anda başladı. Satışın başlamasıyla birlikte Türkiye’nin yeni moda ikonunu da belirleyen dizi takipçileri, 400 parçadan oluşan Umutsuz Ev Kadınları koleksiyonunda, %40’lık oranla en çok Zeliş karakterinin giydiği kıyafetleri satın aldı. Zeliş karakterinin kıyafetlerini satın almak için birbirleriyle yarışan dizi takipçileri, böylece Umutsuz Ev Kadınları koleksiyonunun stoklarının yarısını sadece iki saat içinde rekor bir hızla tüketti.

Koleksiyon her hafta yenilenecek
Umutsuz Ev Kadınları’nın şıklıklarıyla göz dolduran isimleri Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Ceyda Düvenci, Özge Özder ve Evrim Solmaz’ın dizide kullandığı görülen pek çok kıyafeti bundan böyle sezon sonuna dek Daybuyday.com’da. Dizi oyuncularının giydiği ürünler her hafta yenilenerek Daybuyday’de satılacak. TV ekranından yansıyan tüm giysilere Daybuyday’de 15.90 TL ile 289.90 TL arasındaki fiyatlarla ulaşmak mümkün.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER