› 
 › 
Pudra.com 08.11.2013

Ünlüler 'Bir Dilek Tut Derneği' için bir araya geldi

Kiehl's ve Bir Dilek Tut Derneği bu sene çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere gerçekleştirdikleri "İskeletimle tanışın (Meet Mr. Bones)" projesi kapsamında bir davet düzenledi.

En önemli misyonu dünyanın neresinde olursa olsun içinde bulunduğu topluma katkıda bulunmak olan Kiehl’s her yıl tüm dünyada "Çocuk, AIDS ve Çevre" başlıkları adı altında pek çok sosyal sorumluluk projesi düzenliyor.

Bu yıl da Kiehl’s 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok özel bir proje ile çocuklara yardım eli uzattı. 7 Kasım 2013 Perşembe gecesi, Kiehl’s markasının düzenlediği sosyal sorumluluk projesi olan ‘’Meet Mr.Bones / İskeletimle Tanışın’’ adlı proje dahilinde alanlarında başarılı 9 ünlü ismin özel olarak tasarladıkları iskeletlerinin tanıtımı amacıyla çok özel bir davet düzenlendi.

Kiehl’s ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye, çocuklarının dileklerinin gerçekleşmesi adına düzenlenen davette 9 ünlü ismin tasarımları meraklıları ile buluştu. Başta Derin Mermerci Aydın, Engin Altan Düzyatan, Hakan Öztürk, Hilal Kosif, İzzet Çapa, Özge Özpirinçci, Şebnem Işık Ersoy, Tamer Yılmaz ve Tuvana Büyükçınar Demir olmak üzere kendilerine Kiehl’s tarafından teslim edilen Mr. Bones’ları içlerinden geldiği gibi tasarlayan ünlüler, yaratıcılıklarını bu kez de hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için gösterdiler.

Davete katılan isimleri görmek için "İskeletimle tanışın" gecesindeki ünlü isimler" galerisine tıklayın.



Tasarlanan iskeletlerin ve Kiehl’s Midnight Recovery ürünlerinin tüm geliri Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye’ye çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere bağışlandı.

Kiehl’s, mağazalarda satışı devam edecek Midnight Recovery ürünlerinin gelirinin bir kısmı da gene Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye’ye bağışlayarak dileklerini gerçekleştirmek üzere çocuklara yardım elini uzatmış olacak.

Bu sosyal sorumluluk projesi hakkında daha detaylı bilgiyi daha önceki "Ünlüler çocukların dileklerini gerçekleştiriyor" adlı haberimizde okumaya devam edebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2