› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.08.2014

Ünlüler buz dolu bir kova suyla kendilerini neden ıslatıyor?

Bugünlerde bir kova buzlu suyla kendini ıslatan pek çok ünlü var. Tüm bunlar ALS Ice Bucket Challenge (ALS Bir kova buz gibi su sınavı) isimli yardım kampanyası için.

Sadece iki hafta kendinizi bir kova buz gibi suyla ıslatınca bir yardım kuruluşuna destek olacağınızı söyleselerdi kimse inanmazdı. Pudra.com editörlerinin hayran olduğu çok konuşulacak bir kampanya bugünlerde hayatımızda. ALS Ice Bucket Challenge isimli kampanyaya destek verenler önce sevdiği üç kişiyi seçip onlara meydan okuyor ve sonra da buzla dolu bir kova suyu başından aşağıya döküyor. Bu videoyu sosyal medyada paylaşan ünlülere destek çığ gibi büyüyor.

Ünlüler buz dolu bir kova suyla kendilerini neden ıslatıyor?

Amyotrofik lateral skleroz (ALS) hakkında toplumu bilgilendirmek için yapılan bu kampanyada meydan okunan kişiler eğer 24 saat içinde kendilerini buzla dolu bir kova su döküp ıslatmazlarsa kampanyayı başlatan ALS Association fonuna 100 dolar bağış yapıyor.

Yardım kampanyasında buz gibi soğuk su sınavını Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, şarkıcı Justin Timberlake, Selena Gomez, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Demi Lovato, Lady Gaga, Taylor Swift, genç model Cara Delevingne, Nina Dobrev, Jimmy Fallon, Oprah Winfrey, Conan O'Brien, Jessica Alba ve birçok ünlü isim geçmeyi başardı. ALS Association 29 Temmuz'dan haberi yayına hazırladığımız 18 Ağustos 2014'e kadar 15.6 milyon dolar bağış toplandığını açıkladı. Yaratıcı bu kampanya bu yazın fenomeni olacak.

Şimdi gelin Ice Bucket Challenge (Bir kova buz gibi su sınavı) kampanyasına katılan ünlülerin videolarını izleyelim.


























































































POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER