› 
 › 
Pudra.com 05.11.2013

Ünlüler çocukların dileklerini gerçekleştiriyor

"Meet Mr. Bones" adlı sosyal sorumluluk projesinin Türkiye ayağında Kiehl’s bu yıl Bir Dilek Tut Derneği'yle çalışarak çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.

Kiehl’s 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilk kez özel bir projeyle çocukların dileklerini gerçekleştirmek için alanlarında başarıları ile tanınmış 9 ünlü ismi “Meet Mr. Bones” projesine destek vermeleri adına aynı çatı altında buluşturdu.

En önemli misyonu dünyanın neresinde olursa olsun, bulunduğu topluma katkıda bulunmak olan Kiehl’s, sosyal sorumluluk projelerini tüm dünyada "Çocuk, AIDS ve Çevre" başlıkları altında topluyor.

Amerika’da Alicia Keys’in ve “Keep A Child Alive” Vakfı’nın önderliğinde düzenlenen "Meet Mr.Bones" isimli sosyal sorumluluk projesinin Türkiye ayağında Kiehl’s bu yıl, Carole Hakko başkanlığındaki Bir Dilek Tut Derneği Make-A-Wish® Türkiye ile çalıştı.

Başta Derin Mermerci, Engin Altan Düzyatan, Hakan Öztürk, Hilal Kosif, İzzet Çapa, Özge Özpirinçci, Şebnem Işık, Tamer Yılmaz ve Tuvana Büyükçınar Demir olmak üzere kendilerine Kiehl’s tarafından teslim edilen Mr. Bones’ları içlerinden geldiği gibi tasarlayan ünlüler yaratıcılıklarını bu kez de hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için kullandılar.



Çocukların dileklerini gerçekleştirmek için özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan Mr. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile 9 ünlü isim, Türkiye’nin en başarılı fotoğrafçılarından biri olan ve aynı zamanda projeye iskeletiyle de katkıda bulunan Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdiler.

Projenin son etabında çocukların dileklerinin hayat bulabilmesi için gerçekleştirilecek bağış gecesinde Mr. Bones’ların satışından ve Kiehl’s Gece Bakım İksiri Midnight Recovery Concentrate’nin satışından elde edilecek gelir, Bir Dilek Tut Derneği Make-A-Wish® Türkiye'ye bağışlanacak. Ayrıca Kiehl's müşterileri, Kiehl’s mağazalarında Meet Mr. Bones projesine destek olarak bir çocuğun daha dileğinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunabilecekler.

Mr. Bones tasarımlarını ve tasarımcısı olan ünlü isimleri görmek için "Ünlüler çocukların dileklerini gerçekleştiriyor" adlı galeriye tıklayın.



1851 yılında New York’ta özgün bir eczane olarak kurulan Kiehl’s, cilt ve saç bakım ürünlerini üretiyor. Mr. Bones ise Kiehl’s tarihinin çok önemli bir parçası. Kendisi tüm dünyada, her Kiehl’s mağazasında bulunuyor ve Kiehl’sin eczacılık köklerini, kişiye özel servisi ve medikal araştırmalardaki uzun, bilimsel geçmişini temsil ediyor. Kiehl Eczanesi’nin var olduğu zamanlarda, müşterilere sunulan cilt ve saç bakım formüllerinin yararları bu gerçek insan boyutlarındaki iskelet üzerinden anlatılıyordu.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2