› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.10.2014

Ünlüler neden uyandıkları anın fotoğrafını paylaşıyor?

Ünlüler, Suriyeli çocukların yaşadığı drama dikkat çekmek ve Unicef aracılığıyla bağış toplamak için sosyal medyada #Wakeupcall hashtag'iyle üç kişiye meydan okumaya başladı. Kampanyanın detayları Pudra.com'da.

Dün gece ünlüler uyandıkları anda çektikleri selfie fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başladı. Önümüzdeki günlerde çok konuşacağımız bu fotoğraflar bir yardım kampanyası için paylaşılıyor. ALS hastalığını için düzenlenen Ice Bucket Challenge (ALS Bir kova buz gibi su sınavı) kampanyasına benzer biçimde kurgulanan Unicef'in yeni kampanyasının adıysa #Wakeupcall.

Unicef insanlardan uyandıkları anda çektikleri selfie fotoğraflarını #Wakeupcall hashtag'iyle paylaşıp, üç kişiye meydan okumasını istiyor. Amaç sosyal medya aracılığıyla Suriyeli çocuklar için düzenlenen yardım kampanyasına bağış toplamak. Bağışlar Unicef'in web sitesinden online olarak ya da SMS aracılığyla yapılabiliyor. Kampanyaya ilk destek ünlülerden geldi.

WakeUpCall kampanyasına destek veren ünlüleri görmek için galeriye tıklayın.



Ice Bucket Challenge videosu tıklama rekoru kıran Tom Hiddeleston, #Wakeupcall kampanyasına ilk destek veren ünlülerden oldu. Uyandığı andaki fotoğrafını paylaşarak, Emma Watson’ın da olduğu üç kişiye meydan okudu. #Wakeupcall yardım kampanyasına bulunan diğer ünlü isimler arasında Naomi Campell, Hugh Grant bulunuyor. Kampanyaya destek gün geçtikçe büyüyecek gibi görünüyor. Instagram'da #Wakeupcall etiketiyle paylaşılan fotoğraf sayısı 140 bini geçti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2