› 
 › 
Pudra.com 18.10.2012

Ünlülerden TOÇEV'e destek

adL ve Cengiz Abazoğlu'nun bir araya geldiği; Bade İşcil, Deniz Akkaya, Merve Boluğur, Pınar Tezcan gibi birçok ünlü isimlerin destek verdiği “Farkında mısınız? Dokunuyoruz!” kampanyası ile TOÇEV'e destek olunacak.

Giyim markası adL ve moda tasarımcısı Cengiz Abazoğlu TOÇEV için bir araya geldi. Herkesin gönül vererek katıldığı kampanyanın fotoğraflarını Lara Sayılgan çekerken Bade İşcil, Deniz Akkaya, Merve Boluğur, Pınar Tezcan gibi birçok ünlü isim okuma istekli çocukların eğitimi için kamera karşısına geçti.

Ünlülerden TOÇEV'e destek

Cengiz Abazoğlu tarafından tasarlanan şık tişörtler ekim ayında 40 adL mağazasında ve Adilisik.com'dan satışa sunuluyor. Tişörtlerin satışından elde edilecek kârın tamamı “Farkında mısınız? Dokunuyoruz!” kampanyası kapsamında TOÇEV'e bağışlanacak.

Kampanyaya katılan ünlüler şöyle konuştu:

Bade İşçil: Küçük yüreklere dokunup onlara güzel bir gelecek yaratalım.

Deniz Akkaya:
Bir çocuğun yüzünde gülümsemeler ve çiçekler açmasını istiyorsanız, siz de elinizi uzatın. Hiç de onlara uzak değilsiniz.

Merve Boluğur: Çiçeklerimiz yeşersin.

Pınar Tezcan: Çocuklara destek bir tık ötenizde.


Okumak isteyen ama ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veren TOÇEV, "Okumak her çocuğun hakkıdır" ilkesiyle ana misyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 5 çocuktan 5 milyona ulaşan TOÇEV, 17 yıldır dokunduğu yaşamlara artı değer katmaya devam ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER