› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.09.2013

Ünlülerin eşyalarını satın alın, TEGV'e destek olun

Ünlülerin eşyalarının satışından elde edilecek tüm gelirin Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na aktarılacağı "Yıldızlarla El Ele, Çocuklar Geleceğe" projesi 28 Eylül 2013 tarihinde başlıyor.

İlköğretim çağındaki çocukların, okul içi ve dışı eğitimlerine destek veren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) için, Türkiye’nin 50'ye yakın ünlü ismi bir araya geldi ve kendilerine ait en özel eşyaları paylaştı.

Ünlülerin eşyalarını satın alın, TEGV'e destek olun

Ünlü oyuncu, modacı, şarkıcı, fotoğrafçı, yazar, ressam ve aşçıların bağışladıkları eşyalar, Markapon.com üzerinden satışa sunulacak ve elde edilen gelir hiçbir kesintiye uğramadan eğitime katkı sağlamak amacıyla TEGV'in projelerine, ilköğretim çağındaki çocukların okul dışı saatlerdeki eğitimleri için aktarılacak.

Proje kapsamında Sezen Aksu'nun fuları ve broşu, Tarkan'ın sahne kostümü ve bilekliği, Ajda Pekkan'ın kendi tasarladığı pantolon ve gömlek, Beyazıt Öztürk'ün takım elbisesi satışa sunulacak olan eşyalardan sadece birkaçı.

Siz de yıldızlarla el ele vermek isterseniz, iki farklı kategori alternatifini değerlendirerek projeye destek olabileceksiniz. 'Hemen Al' seçeneğinde yüksek fiyat ödeyerek anında o eşyayı satın alabileceksiniz. 'Satış Tarihini Bekle' seçeneğinde ise, satışa açılacak tarihi beklemeniz gerekiyor.

Ekim ayı sonunda tamamlanması planlanan proje kapsamında, etkili bir sosyal sorumluluk projesi yaratılması ve 500 çocuğa eğitim desteği sağlanması hedefleniyor.

Hem hayranı olduğunuz bir ünlünün eşyasına sahip olmak hem de TEGV’e bağışta bulunmak için Markapon.com'a tıklayın ve çocukların eğitimine destek vererek onları mutlu edin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER