› 
 › 
23.05.2016

Ünlülerin Instagram paylaşımları (16 Mayıs - 23 Mayıs 2016)

Atiye'den Furkan Andıç'a ünlüler bu hafta nerede, ne yaptılar? Ünlülerin son Instagram paylaşımları Pudra.com'da

Oldukça yoğun geçen bir haftayı geride bıraktık... Ünlülerin Instagram hesaplarında paylaştıkları fotoğrafları görmeye ne dersiniz? Bakalım bu hafta onların dünyasında neler olmuş.

Geçen hafta görkemli bir törenle evlenen Sinem Kobal, Instagram hesabından teşekkür notu paylaştı.

Pelin Akil doğum gününde sevgilisi Anıl Altan'dan sürpriz bir evlenme teklifi almış ve o andan çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şimdi ise mutlu çiftin nişan törenine tanık olduk. Düğün günlerini merakla bekliyoruz.

Umutsuz Ev Kadınları'nın ünlü yıldızı Eva Longoria, az sayıda konuğun davetli olduğu bir törenle Jose Antonio Baston ile evlendi. Güzel yıldızın yakın arkadaşı olan Victoria Beckham bu özel günü çekildikleri fotoğrafla ölümsüzleştirdi. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Instagram fenomeni neden sosyal medyayı bıraktı? 
Sosyal medya hakkındaki bilinmeyen gerçekleri açıklayan 18 yaşındaki Instagram fenomeni Essena O'Neill genç kızlara önemli mesajlar veriyor.

Ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları 
Ünlü yıldızların Instagram hesaplarını severek takip ediyoruz. Peki ya ünlülerin Instagram'da yaptıkları ilk paylaşımları merak ediyor musunuz? Serenay Sarıkaya'dan Cara Delevingne'e ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.

Instagram fotoğraflarının gerçek halleri  
Sosyal medya da insanlar görmek istedikleri şeyleri daha çok paylaşır oldu. Instagram'ın yanıltıcı paylaşımlarına gelin hep beraber bakalım...

Sosyal medyanın en yakışıklı erkekleri 
Instagram hesaplarıyla binlerce kişi tarafından takip edilen, beğenilen ve fotoğraflarıyla kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın yakışıklılarını derledik. Takip etmek serbest!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2