› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.09.2015

Ünlülerin Instagram paylaşımları (7 Eylül - 14 Eylül 2015)

Arda Turan'dan Deniz Çakır'a ünlüler bu hafta nerede, ne yaptılar? Ünlülerin son Instagram paylaşımları Pudra.com'da.

Ünlülerin Instagram paylaşımları

Uzun bir yazın ardından tatil bitti... Çalışma hayatına dönen ünlülerin Instagram hesaplarında paylaştıkları fotoğrafları bir araya getirdik.

Çağla Şikel yeni yayın dönemine başlamadan önce arkadaşlarıyla toplanarak ""Buluşmaların en güzeli." diye fotoğraf paylaştı.

Komedi dizilerinin en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Uraz Kaygılaroğlu, sette bulunan bir koçla fotoğrafını çekerek yayınladı.

Ezgi Mola kucağında bulunan sevimli bir bebekle çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun hayranları fotoğrafın altını kısa sürede yorumlarla doldurdular. 

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız

​Sosyal medyanın en yakışıklı erkekleri
Instagram hesaplarıyla binlerce kişi tarafından takip edilen, beğenilen ve fotoğraflarıyla kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın yakışıklılarını derledik. Takip etmek serbest!

Ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları
Ünlü yıldızların Instagram hesaplarını severek takip ediyoruz. Peki ya ünlülerin Instagram'da yaptıkları ilk paylaşımları merak ediyor musunuz? Serenay Sarıkaya'dan Cara Delevingne'e ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.

Ünlüler tatilde!
Ünlüler denizde, kumsalda, teknede tatilin keyfini çıkarıyor. Güneşlenerek, yüzerek ve spor yaparak tatillerini geçiren ünlülerin Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2