› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.09.2015

Ünlülerin Instagram paylaşımları (31 Ağustos - 7 Eylül 2015)

Acun Ilıcalı'dan Deniz Çakır'a ünlüler bu hafta nerede, ne yaptılar? Ünlülerin son Instagram paylaşımları Pudra.com'da.

Ünlülerin Instagram paylaşımları

Son tatil fotoğrafları ve yeni başlayan çekimler... Dolu dolu bir haftayı daha arkamızda bırakarak ünlülerin Instagram hesaplarında paylaştıkları fotoğrafları bir araya getirdik.

Deniz Çakır uzun bir aradan sonra Oktay Kaynarca ile başrolü paylaştığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisiyle ekranlara yeniden dönüyor. Dizi bu hafta itibaren yayınlanmaya başlayacak. 

Çağatay Ulusoy yeni filmi için imajını değiştirdi. Saçlarını ve sakalını uzatan yakışıklı oyuncu bu haliyle de oldukça beğenildi. 

Evlenmesine sayılı günler kalan Pucca düğün hazırlığıyla ilgili fotoğraflarını sık sık paylaşıyor. Düğün telaşını unutmak için nişanlısı ve arkadaşlarıyla gezintiye çıkan Pucca takipçilerine ne kadar heyecanlı olduğunu sık sık hatırlatıyor.

Hesabında çok fazla fotoğraf paylaşmayan Acun Ilıcalı maça giderek milli takıma destek verdi.

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız

​Sosyal medyanın en yakışıklı erkekleri
Instagram hesaplarıyla binlerce kişi tarafından takip edilen, beğenilen ve fotoğraflarıyla kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın yakışıklılarını derledik. Takip etmek serbest!

Ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları
Ünlü yıldızların Instagram hesaplarını severek takip ediyoruz. Peki ya ünlülerin Instagram'da yaptıkları ilk paylaşımları merak ediyor musunuz? Serenay Sarıkaya'dan Cara Delevingne'e ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.

Ünlüler tatilde!
Ünlüler denizde, kumsalda, teknede tatilin keyfini çıkarıyor. Güneşlenerek, yüzerek ve spor yaparak tatillerini geçiren ünlülerin Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2