› 
 › 
29.07.2017

Ünlülerin Pudra paylaşımları

Ünlülerin Pudra hesaplarındaki paylaşımlarını bir araya getirdik. Bakalım bu hafta nerede, neler yaptılar? Paylaşımlar ve detayları galeride sizi bekliyor.

Ayşe Özyılmazel

@ayseozyilmazel Yaşarım ben istediğim gibi! Düşlerim, düşünürüm, hayallerimin peşine düşerim!
Konuşurum ben istediğim gibi. Olmak zorunda değilim kimse gibi. Merak ederim, keşfederim, dans ederim, şarkımı söylerim.
Elimde kalemim yazarım hikayemi. Denerim, olmazsa bir daha denerim. Hatalarımı severim çünkü onlar beni daha ben yapacaklar bilirim. Çünkü ben hayatı severim. Yenilmekten korkmam, biraz durabilirim, durulabilirim ama geri adım atmam. 
Kılığıma kıyafetime, saçıma başıma toz kondurtmam. İnancıma, yoluma, kalbime, aşkıma, şu hayatta var olma amacıma engel koydurtmam. 
Senin gibi, bütün kadınlar gibi. Haydi kızlar yola devam. Her gün daha güçlenerek, kenetlenerek yola devam. 
Dilediğimiz gibi, #istediğimizgibi, biz gibi... #kıyafetimekarışma

Türkiye'nin KızKıza Sosyal Ağı Pudra sevgiyle, kadınların güzellikleriyle gün geçtikçe büyüyor. Pudra'mıza her gün yeni Melekler kayıt oluyor, binlerce fotoğraf paylaşılıyor. Telefonlarını elinden bırakamayan ve her biri Pudra'mıza ayrı bir değer katan kadınların enerjileri ile Pudra renkleniyor. Peki bu hafta ünlü simalar Pudra’da neler paylaşmış hadi hep beraber göz atalım.

Hadi sen de mutluluklarını, zevklerini, seyahatlerini, yemeklerini kızkıza bir ortamda paylaşmak için aramıza katıl. Hayat birlikte daha güzel. Yapman gereken tek şey Pudra'yı ücretsiz bir şekilde indirerek üye olmak!
 
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'yı indirmek için tıkla!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2