› 
 › 
20.02.2020

Son dakika: Victoria's Secret 1,1 milyar dolara satıldı

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'ın yüzde 55'lik hissesi 1.1 milyar dolara New York merkezli yatırım şirketi Sycamore Partners'a satıldı.

Victoria'nın sırrı artık başkalarının elinde!

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret, 1,1 milyar dolara Sycamore Partners'a satıldı. ABD'li perakende şirketi Limited Brands, dünyaca ünlü iç markası Victoria's Secret'ın 1,1 milyar dolar değerindeki %55'lik hissesini New York (ABD) merkezli özel sermaye şirketi Sycamore Partners'a sattı.
 
Victoria's secret

Victoria's Secret'ın halen %45'ine sahip olan Limited Brands; yaptığı açıklamada, firmanın kalan yüzde 45’lik kısmında genç-yetişkin odaklı üretim yapmaya devam edeceklerini duyurdu.

2019 yılında yıllık satışı 7 milyar dolarda kalan ve ciddi bir ekonomik kriz yaşayan Victoria's Secret'ın hisseleri aynı dönemde yüzde 29 oranında düşmüştü. 2015 yılında değeri 29 milyar dolar olan Victoria's Secret'ın bugünkü piyasa değeri ise 6 milyar dolar düzeyine kadar indi. 
 
Victoria's Secret
İlgili haberlerimiz:

Kıyafete göre iç çamaşırı seçin
Mükemmel bir kıyafet bile içine giydiğiniz yanlış iç çamaşırıyla kötü görünür. Kıyafete göre iç çamaşırınızı seçmelisiniz. Peki, nasıl?

​Victoria's Secret ve Mary Katrantzou buluştu!
Desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, Victoria’s Secret ile göz alıcı çok özel bir koleksiyon hazırladı.

Victoria's Secret Yılbaşı Koleksiyonu
Yılbaşı ruhunu Victoria’s Secret’ın şampanya ışıltısı ile karşılamak için Victoria’s Secret’ın 2017 tatil-yılbaşı koleksiyonu galerimize mutlaka göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2