› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2015

En popüler ünlü kardeşler

Oyuncu, şarkıcı, model… Kimileri birbirine çok benziyor, kimilerinin ise kardeş olduklarına inanmak zor. Pudra.com ünlü kardeşleri yan yana getirdi.

Kate Moss'dan Paris Hilton'a, Kadir Doğulu'dan Hande Soral'a moda, sanat ve televizyon dünyasının ünlü kardeşlerini bir araya getirdik.

En popüler ünlü kardeşleri görmek için galeriye tıklayın.

Moda, televizyon, müzik ve sinema dünyasında ne çok ünlü kardeş var, değil mi? En popülerlerini bir araya getirelim dedik ve baktık ki liste uzayıp gidiyor. 

Çalkantılı aile yaşamlarıyla aklımıza ilk gelen kardeşlerden Kendall Jenner ve Kim Kardashian, gündemden hiç düşmüyorlar. Kendall modellik kariyerinde ünlü markaların yüzü ve defilelerin baş modeli olarak devam ediyor. Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral tıpkı ablası gibi oyunculuğu tercih etti, son zamanlarda sıkça televizyonda görüyoruz. Cara Delevingne tıpkı ablası Poppy Delevingne gibi model olmayı seçen bir diğer ünlü isim. Henüz 20'li yaşlarda olmalarına rağmen abla-kardeşin moda dünyasında büyük başarıları var. Ünlü kardeşlerle ilgili bilmediğiniz daha birçok bilgi bu haberimizde.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2