› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2011

Yarın akşam bir saatliğine ışıklarımızı söndürüyoruz

Küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek için Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın 26 Mart Cumartesi akşamı, 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştireceği "Dünya Saati" eylemine destek vermek için siz de bir saatliğine ışıklarınızı söndürün.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla yapılan "Dünya Saati" eylemi bu yıl 26 Mart Cumartesi günü yapılacak. Bu eyleme destek veren milyonlarca kişi yarın bir saatliğine ışıklarını kapatacak.

Yarın akşam bir saatliğine ışıklarımızı söndürüyoruz

İlk kez Mart 2007’de Avustralya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde Sydney kentinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati (Earth Hour) eylemi, bu yıl 26 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde gerçekleştirilecek harekete İş Bankası da destek verecek.

100'den fazla ülkede, bir milyar insana ulaşması hedeflenen bu eylem kapsamında İş Bankası, İstanbul’un en yüksek ve görkemli binalarından biri olan İş Kuleleri’nde ve diğer binalarında, güvenlik için zorunlu alanlar hariç olmak üzere, tüm ışıklarını bir saat süreyle kapatarak küresel harekete katılıyor.

Her yıl Mart ayının son Cumartesi akşamı ışıkların Dünya Saati için bir saatliğine kapatılmasıyla gerçekleştirilen hareketin Eyfel Kulesi, Empire State Binası, Mısır Piramitleri gibi dünyaca ünlü yapılarda da uygulanması eyleme desteği artırıyor. Bu yıl da eyleme bireysel ve kurumsal katılmın yüksek olması bekleniyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER